Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΟΥ ΤΟΤΕ...... ΘΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙΣ !

29  ΜΑΙΟΥ  1453 .......ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ


29  ΜΑΙΟΥ  2012 .......ΟΙ  ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ 



Το ΠΑΣΟΚ αποτελείται από υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων όπου στα ηγετικά στελέχη του, δεν βρίσκεις ΕΛΛΗΝΑ αλλά Ελληνοεβραίους Σιωνιστές όπου μέχρι και τα επίθετα τους άλλαξαν για να σε παραπλανήσουν, όπως ο νέος αρχηγός του, που το όνομα του από Τούρκογλου το έκανε Βενιζέλος. Ναι το ΠΑΣΟΚ που  << πολεμούσε >>  την κακιά δεξιά Νέα Δημοκρατία, αλλά περνούσε με νόμους το ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας και την εξόντωση σου, την ίδια στιγμή που σου έλεγε λόγια αγάπης .
Η Νέα Δημοκρατία που φορούσε την μάσκα του ΖΟΡΡΟ και με εντυπωσιακή κωλοτούμπα αποκάλυψε πως θα σε εκτελέσει, όταν είδε ότι το συνεταιράκι της ΠΑΣΟΚ , δεν μπορούσε να κρατήσει άλλο τους παραπλανημένους οπαδούς του, για να περάσει τα μέτρα εξόντωσης .
Ναι με τον Σαμαρά που έχει 800.000 σε τράπεζα στο Βέλγιο ! 
Εσύ πόσα έχεις εκεί ?
Ναι η ΝΔ που μαζεύει όλα τα λαμόγια και τους εφιάλτες των προηγούμενων δεκαετιών, όπως την Ντόρα την κόρη του εφιάλτη , ναι αυτού που επίτηδες τον ξεχνάει κάθε μέρα ο χάρος για να μην του χαλάσει την κόλαση. 
 Ναι αυτήν που είπε πριν της εκλογές ότι αν δεν μπει στην βουλή θα αποχωρίσει από την πολιτική !
Ναι αυτή που έβγαλε 1.000.000 στο Λονδίνο στα φανερά. Πόσα έβγαλε στα κρυφά ? Αυτήν που είπε ότι θα ρισκάρει με την Τουρκία, μειώνοντας τις αμυντικές δαπάνες όπως λέει και ο Τσίπρας .
                    ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΣΥΜΟΡΙΑ !!!

ΚΑΙ .........Ναι έχουν υπογράψει με το ΠΑΣΟΚ τα κάτωθι μέτρα για το καλό μας φυσικά !!! Έρχονται τον Ιούνιο !!!
    Κατάργηση 13-14ου μισθού και στον ιδιωτικό τομέα 12
    Νέα μείωση του βασικού μισθού σε επίπεδα Βουλγαρίας στα 200 !
    Νέα μείωση βασικών και επικουρικών συντάξεων
    Μείωση κατά 10 ημέρες της ετήσιας αδείας .
    Μείωση προσαυξήσεων στο 25% για απασχόληση σε Κυριακές - αργίες.
    Πλέον ευέλικτες σχέσεις εργασίας , κατάργηση συμβάσεων-δικαιωμάτων
    Άμεση απόλυση 50.000 δημοσίων υπαλλήλων το 2012.
    400.000 απολύσεις σε βάθος τριετίας .
    Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα και ιδιωτικό τομέα.
    Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά
    Κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα από απόλυση .
    Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές.
    Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%.
    Κατάργηση μειωμένου ΦΠΑ στα νησιά και υπαγωγή αγροτών σε ΦΠΑ.
    Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα.
    Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
    Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας.
    Επιπλέον μείωση ή κατάργηση του αφορολόγητου ορίου.
    Αναπροσαρμογή των αντικειμενικών αξιών ακινήτων κάθε χρόνο.
    Εξίσωση πετρελαίου θέρμανσης με αυτό της κίνησης
    Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας για χρέη .
    Μονιμοποίηση του έκτακτου φόρου ακινήτων μέσω της ΔΕΗ και ενοποίηση όλων των φόρων επί της ακίνητης περιουσίας, σε μόλις δύο: σε ένα φόρο θα ενωθούν οι 33 φόροι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και σε άλλον έναν όλο οι φόροι του κράτους.
    Φόρος ιδιοκατοίκησης (Ουσιαστικά θα είναι ενα είδος ενοικίου για όσους μένουν σε δικά τους σπίτια)
    Κατάργηση της μισθοδοσίας του Κλήρου
    Χαράτσια εφορίας ακριβώς μετά τις εκλογές:
    Φόρος εισοδήματος, Έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης Τέλος επιτηδεύματος, ΕΤΑΚ 2009, Έκτακτη εισφορά ακινήτων ΦΑΠ 2010, ΦΑΠ 2011, Ειδικό τέλος ακινήτων (χαράτσι) για το 2012.
    Ιδιώτες φοροεισπράκτορες !
    Πλήρες ξεπούλημα της εθνικής περιουσίας ακόμη και στην… Τουρκία!
    Το λιμάνι Μυτιλήνης είδη σε τουρκική εταιρεία . Υπογράφουν και του Ρεθύμνου.

ΣΥΡΙΖΑ -Τσίπρας ! Έχει ενημερωθεί για τα (163 + 40 + 80) δις χάρισμα στους τραπεζίτες, το αποκρύπτει σαν γνήσιος μέτοχος στην αρπαγή της κρατικής περιουσίας που σου ανήκει ΕΛΛΗΝΑ.
Με βουλευτή τον Τατσόπουλο που αποκαλεί <αδελφή> τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ,
με βουλευτή τον Βούτση που ο γιος του λήστεψε τράπεζα και αυτός μαζί με την γυναίκα του κατέθεσαν ότι με τα λεφτά θα τύπωνε φυλλάδια και για άλλες εκδηλώσεις και δεν ήταν ληστεία αλλά ...απαλλοτρίωση! ( αυτά μαθαίνετε στα παιδιά σας ??? ).
Με βουλευτή τον Κουράκη που ο γιος του συνελήφθη με μολότοφ !
Με βουλευτή τη Ρένα Δούρου που είπε όχι ΑΟΖ , αλλά συνεργασία με τους Τούρκους στο θέμα της υφαλοκρηπίδας, δηλαδή μοίρασμα Αιγαίου και με θέσεις :
    1) η Πόλη λέγεται ......Ιστανμπούλ και όχι Κωνσταντινούπολη, 13
    2) τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία, να δημιουργηθεί Σλαβομακεδονικό κόμμα Μακεδονικής μειονότητας, να αναγνωριστεί η τουρκική ένωση Ξάνθης και να δημιουργηθεί τουρκικό κόμμα DEB στην Ξάνθη.
    3) ναι στην ανέγερση τζαμιών , χορήγηση άσυλου , νομιμοποίηση και ομαδική Ελληνοποίηση όλων των λαθρομεταναστών που μπαίνουν στην Ελλάδα δίνοντας δικαίωμα ψήφου και εκλογής τους. Οι μετανάστες στην Βουλή και εμείς μειοψηφία !!
    4) κατάργηση του όρκου στην Βουλή , στα δικαστήρια και στις ένοπλες δυνάμεις, κατάργηση των θρησκευτικών , της προσευχής , των παρελάσεων ( εκτός των gay ) .
    5) μείωση των αμυντικών δαπανών , ρισκάροντας όπως λένε την επιθετικότητα της Τουρκίας η οποία εδώ και ένα μήνα κάνει συνέχεια αποβατικές ασκήσεις από τον Εβρο μέχρι την Κύπρο .
Με στελέχη τους Στρατούλη Δημήτριο – Αγγελόπουλο Βένιο – Μινιό Νίκο - Παπαδόπουλο Χριστόφορο και Λάμπρου Παναγιώτη που κατέθεσαν υπέρ των μελών της 17 Νοέμβρη θα αποτελειώσουν την Ελλάδα .

Κουβέλης – Κατσέλη κλπ ! Αυτοί που ήταν τα βασικά εργαλεία της στήριξης των αρπαχτών και των μνημονίων , αυτοί που έφεραν την σημερινή κατάσταση , έρχονται τώρα σαν τον ιππότη στο άσπρο άλογο να σε σώσουν από την κόλαση που σε έριξαν . Ναι ο Κουβέλης με την Ρεπούση και την Δραγώνα δίπλα του, αυτές που την σφαγή της Μικρασιατικής Καταστροφής την έγραψαν στα σχολικά βιβλία σαν συνωστισμό στην Σμύρνη . Ναι , ο Κουβέλης που δεν ψήφισε το 2ο μνημόνιο, αλλά όταν θα γίνει κυβέρνηση θα το τηρήσει και θα το εφαρμόσει όπως ο ίδιος δήλωσε .
Δημιουργία ξανά ! Ναι στο μνημόνιο, να δοθούν χωριά στους μετανάστες όπου θα δουλεύουν σε επιχειρήσεις με 100 ευρώ τον μήνα !!! Τότε όλες οι επιχειρήσεις θα πάρουν μετανάστες μετακομίζοντας εκεί την έδρα τους και εσύ φυσικά άνεργος !!
Τρεμόπουλος !! Μπροστά η ταμπέλα .Οικολόγοι - Πράσινοι για να σου δώσει να δαγκώσεις το τυράκι και να μην δεις την φάκα που προωθεί , διαδίδοντας ότι στην Θράκη ζουν Τούρκοι και είναι Τουρκική . Και οι Σκοπιανοί (που για αιώνες το όνομα τους ήταν ΒΑΡΝΤΑΣΚΑ ), είναι για αυτόν Μακεδόνες και πρέπει να πάρουν την Θεσσαλονίκη και την Χαλκιδική . Διαμελισμό της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ προωθεί , με την αυτονόμηση της κάθε περιοχής με τον μανδύα της ελεύθερης οικονομικής ζώνης .
ΑΥΤΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΕΣΚΑΒΑΝ ΛΙΓΟ - ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΛΑΚΟ .

ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ !
ΘΑ ψηφίσεις-ανέχεσαι έναν από αυτούς για να γίνεις ΣΥΝΕΡΓΟΣ και ΠΡΟΔΟΤΗΣ?
Η
ΘΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ , όπως είπε η γενιά του 40 και είσαι ακόμα ελεύθερος ?

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

ΟΛΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΦΟΡΑ !!!


"Τα πήραν" Έλληνες του εξωτερικού και έστειλαν επιστολή στη Μέρκελ!

Επιστολή – κόλαφο στην Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ έστειλε η "Νέα Φιλική Εταιρεία", η οποία συστάθηκε πρόσφατα από 8.500 Έλληνες μονίμους κατοίκους...
των κρατών- μελών της Ε.Ε. Δείτε τι γράφουν στην επιστολή τους:
"Αν δεν θυμάστε κάτι κα. Μερκελ… δεν πειράζει, θα σας βοηθήσουμε εμείς. Διαθέτουμε όλα τα αποδεικτικά στοιχεία …για τόπο, χρόνο, τραπεζικούς λογαριασμούς και διαπλεκόμενα πρόσωπα έως και για τα εσώρουχα που φορούσαν.
1. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, ότι από τον Ιούνιο του 1998 έως σήμερα, η γερμανική καγκελαρία επιστατεί, προωθεί και κατευθύνει τόσο την είσπραξη όσο και την......
¨νομιμοποίηση¨ των παράνομων προμηθειών όλων των πολιτικών προσώπων τόσο των εκάστοτε κυβερνήσεων όσο και των κομμάτων της αντιπολίτευσης σε χώρες όπως η Ελλάδα, η Ουγγαρία, η Σλοβενία, η Σλοβακία, η Τσεχία, η Κροατία και η Ρουμανία;

2. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι ένα ποσοστό του 15% επί του συνόλου των εισπραχθέντων προμηθειών, ρέει σε μυστικούς λογαριασμούς του χριστιανοσοσιαλιστικού κόμματος της Βαυαρίας ( CSU ) και από εκεί διανέμεται στα άλλα γερμανικά κόμματα, εξασφαλίζοντας έτσι τη χρηματοδότηση των μυστικών επιχειρήσεων;

3. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι η αρχή αυτού του επενδυτικού ταμείου της πολιτικής μάσας έγινε στις 06 Ιουνίου του 1998 με την παραλαβή στο Βερολίνο ενός πακέτου αμερικανικών ομολόγων αξίας 80 εκ. $, που απεστάλη από ένα ελληνικό κόμμα ( προμήθειες από το πρόγραμμα των ολλανδικών φρεγατών) και παρελήφθη από τους εκπροσώπους των γερμανικών υπηρεσιών, μιας κεντρικής γερμανικής τραπέζης και μιας γαλλικής τραπέζης;

4. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ ότι για αντάλλαγμα των συνταξιοδοτικών εξασφαλίσεων που προσφέρετε σε αυτούς τους διεφθαρμένους πολιτικούς, τους πείθετε(!!!) να παίρνουν πάντα αποφάσεις ανάλογες με τις ορέξεις και τα συμφέροντα της γερμανικής κυβέρνησης;

5. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι από τα ίδια ταμεία προέρχονται τα 2 εκ. Δυτ. Μάρκα που εισέπραξε ο προκάτοχος σας Χέλμουτ Κολ;

6. Είναι ΑΛΗΘΕΙΑ κα. Μερκελ, ότι τον Απρίλιο του 2009 έγιναν επώνυμες καταγγελίες στην ευρωπαϊκή υπηρεσία κατά της διαφθοράς ( OLAF ) για το ίδιο θέμα, τις οποίες ο τότε γερμανός διευθυντής της υπηρεσίας ( κατ εντολή της κυβέρνησης σας ) φρόντισε να τις θάψει;

7. ΑΛΗΘΕΥΕΙ ότι την ίδια χρονική στιγμή κατετέθη στην Εισαγγελία του

ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Για το εξώδικο πατήστε ΕΔΩ

Τρίτη 22 Μαΐου 2012

ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ .....ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ !!!!


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΥ – Στην δικαιοσύνη ο Μίχαλος κατά της ΤτΕ. Τα ντοκουμέντα της ληστείας.

Καιρός να ανοίξουν τα στόματα. Δείτε το έγγραφο ντοκουμέντο που έστειλε η ΤτΕ στο ΕΒΕΑ, όπου τους ενημερώνει ότι… έχασαν τις καταθέσεις τους! Μιλάμε για την μεγαλύτερη ληστεία στην πολιτισμένης ως Δύση σε καιρό ειρήνης. Λήστεψαν κάθε περιουσιακό στοιχείο του Ελληνικού λαού για να ξεφορτώσουν οι τοκογλύφοι. Οι άνθρωποι είναι εκπρόσωποι των κερδοσκόπων, όπως πλέον και οι πολιτικοί 
τους προϊστάμενοι.
Ο άνθρωπος που έδωσε το σύνθημα για τον εφιάλτη, ονομάζεται Προβόπουλος. Σας το είχαμε αποκαλύψει από την πρώτη στιγμή, τον Οκτώβριο του 2009.
Μπράβο στον Μίχαλο του ΕΒΕΑ που έγραψε απειλές και κομματόσκυλα. Ας ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι. 

20120522-191936.jpg



kolotoubes.blogspot.com

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ....19 ΜΑΙΟΥ !


Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από την αίθουσα και επανήλθε να ψηφίσει μετά..ΝΤΡΟΠΗ

Ιδού τι πραγματικά έγινε σήμερα με τη Ρεπούση (φωτό)
Συνεχίζουμε να μην θέλουμε να το πιστέψουμε, αλλά οι φωτογραφίες είναι αποκαλυπτικές. Δείτε :

Λεπτό προς λεπτό η παρουσία της Ρεπούση στη Βουλή.Μόλις ο Πρόεδρος της Βουλής ζήτησε να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία των Ποντίων εξαφανίστηκε από την αίθουσα και...
επανήλθε να ψηφίσει μετά..ΝΤΡΟΠΗ
Αποχώρησε από τη Βουλή, η γνωστή Ρεπούση, όταν ο β. Πολύδωρας κάλεσε τους βουλευτές σε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού!!!



Ωρα : 12 :42 μμ Διακρίνεται η Ρεπούση ακόμα μέσα στη Βουλή


 Ωρα 12:44 μμ  η Ρεπούση μέσα στη Βουλή

 Ωρα :12 :46 μμ Mόλις ο Πρόεδρος ανακοίνωσε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Γενοκτονίας των Ποντίων η Ρεπούση εξαφανίστηκε από τα έδρανα της Βουλής

 Ωρα :12 :47  Εξαφανισμένη ακόμα από τα έδρανα της Βουλής η Ρεπούση
 .Ωρα :3 :09 μμ επανήλθε στην αίθουσα η Ρεπούση και ψηφίζει
 ΩΡΑ 3:47 ΜΜ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΨΗΦΙΖΕΙ 
taxalia.blogspot.com

FAST FOOD = ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ


Τα πιο σιχαμένα πράγματα που βάζουν οι εταιρίες στα φαγητά που τρώμε.

Λιωμένα σκαθάρια στα smoothies φράουλα των Starbucks, ροζ κόλλα από κρέας στα burgers και λοιπές αποκαλύψεις έχουν τις τελευταίες εβδομάδες σκιάξει το καταναλωτικό κοινό. Οι παρακάτω είδησεις θα το αποτελειώσουν...


 Κυστείνη (L-Cysteine)

Αμινοξύ που φτιάχνεται από ανθρώπινες τρίχες ή φτερά πάπιας. Χρησιμοποιείται για την διατήρηση της ζύμης σε ορισμένα προϊόντα άρτου, καθώς επίσης για να βελτιώσει την υφή τους. Εξαιρετικά δημοφιλής γιατί και δεν κοστίζει τίποτα και πρόκειται για καθαρή πρωτεΐνη.

Πολτός από κορμός δέντρου (cellulose)

Μπαίνει σε φέτες κίτρινου τυριού, dressing σαλάτας και σοκολατούχο γάλα. Έχει την ιδιότητα να εμποδίζει τα φαγητά από το να απορροφήσουν υγρασία και να τα στερεοποιεί, στην θέση του λαδιού ή του αλευριού που κοστίζει παραπάνω.

Σκόνη από κόκαλα αγελάδας (bone char)

Χρησιμοποιείται όλο και λιγότερο την σύγχρονη μέρα. Ιστορικά αποτελούσε τον καλύτερο τρόπο να κάνεις τους κύβους ζάχαρης να φαίνονται πιο λευκοί.

Σέλακ (Shellac)

Eκκρίσεις ενός είδους σκαθαριού που βρίσκεται μόνο στην Ταϊλάνδη, το οποίο χρησιμοποιείται ως επικάλυψη σε όλα τα είδη γυαλιστερών γλυκών ή οτιδήποτε άλλο έχει επικάλυψη σοκολάτας. Azodicarbonamide Παράγωγο του πετρελαίου που χρησιμοποιείται σε πλαστικά, στρώματα για yoga, σόλες παπουτσιών και τα ψωμάκια των burgers στις αγαπημένες σου αλυσίδες.

Διοξείδιο του τιτανίου (Titanium Dioxide)

Ένα χημικό που προκύπτει από το τιτάνιο και το οποίο χρησιμοποιείται στα αντιηλιακά, καθώς επίσης και σε φαγητά όπως το γάλα με χαμηλά λιπαρά (σ.σ. το κάνει να φαίνεται λευκότερο). Επίσης μπορείς να το βρεις σε dressing σαλάτας και κρέμες για καφέ.

Διοξείδιο της σιλικόνης (Silicon Dioxide)

Συνήθως έχει την μορφή άμμου και θα το βρεις χωμένο σε διάφορα είδη fast food, όπως το τσίλι των Wendy's και το κρέας των Taco's Bell. Χρησιμοποιείται για να τα κάνει να μην σβολιάζουν.

Θειώδης αμμωνία (Αmmonium Sulfate)

Το βρίσκεις σε λιπάσματα και στα ψωμιά ορισμένων αλυσίδων fast food. Οι εταιρίες ισχυρίζονται ότι, στις ποσότητες που χρησιμοποιείται, είναι ασφαλές. Αλλά έτσι δεν έλεγαν και για τα τσιγάρα;

Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΔΡΑΧΜΗ... Η μεγάλη τρομοκράτισσα !!!!!



Για να καταλαβαίνει κάποιος τι συμβαίνει στον κόσμο γύρω του, θα πρέπει να μπορεί ν' αναλύει τα δεδομένα που αφορούν τον κόσμο αυτόν. Να μπορεί να καταλαβαίνει τι ακριβώς είναι αυτά που βλέπει. Να μπορεί ν' αντιλαμβάνεται τα παράδοξα, όταν αυτά υπάρχουν. Ποια είναι τα παράδοξα και τα περίεργα, που βλέπουμε σήμερα; Βλέπουμε τις εβραϊκές ηγεσίες των ευρωπαϊκών κρατών, όπως είναι ο Παπανδρέου, ο Σαρκοζί ή η Μέρκελ, ν' αναλαμβάνουν να ηγηθούν του "πολέμου" ενάντια στη διεθνή κερδοσκοπία. Με τη βοήθεια και τον συντονισμό της αμερικανικής FED του Εβραίου Μπενράκε ή της Κεντρικής Ευρωπαϊκής Τράπεζας του επίσης Εβραίου Τρισέ, κάνουν "πόλεμο" εναντίον της κερδοσκοπίας.
Εβραίοι κάνουν "πόλεμο" εναντίον όλου του κυκλώματος, που στριμώχνει τα κράτη και τα φέρνει σε κατάσταση απόλυτης αδυναμίας ν' αντιμετωπίσουν την κερδοσκοπική λεηλασία εις βάρος τους, όπως διαπίστωσαν πρόσφατα και οι ισπανικές μυστικές υπηρεσίες.
Ενός κυκλώματος, το οποίο διαδίδει άσχημες "φήμες" για τα κράτη μέσω των εβραϊκής ιδιοκτησίας διεθνών ΜΜΕ και στη συνέχεια αυτές τις "φήμες" τις διαχειρίζεται σαν "αλήθειες", για να "σπεκουλάρει" την κατάσταση. Να τη "σπεκουλάρει" μέσω των "διεθνών" εταιρειών πιστοληπτικής αξιολόγησης κρατών και εταιρειών, οι οποίες ανήκουν επίσης σε Εβραίους. Εταιρειών, όπως η Moody’s, η Fitch Rating ή η Standard & Poor’s. Εταιρειών, που δίνουν το "σύνθημα", για να ξεκινήσει η κερδοσκοπική λεηλασία.
Σ' αυτήν τη λεηλασία πρωταγωνιστούν οι κερδοσκόποι. Εβραίοι —στη συντριπτική τους πλειοψηφία— κερδοσκόποι. Κερδοσκοπικοί μηχανισμοί, οι οποίοι ποντάρουν σε "πτωχεύσεις" κρατών, όπως η εβραϊκή Goldman Sachs και κερδοσκόποι ως φυσικά πρόσωπα, όπως είναι οι Εβραίοι Μπάφετ, Σόρος κλπ.. Εναντίον αυτών των κερδοσκόπων κινούνται οι πιο πάνω επίσης Εβραίοι "ήρωες" της δικαιοσύνης και όψιμοι "προστάτες" της Ελλάδας. Εβραίοι δηλαδή εναντίον Εβραίων. Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Πόσο ειλικρινής μπορεί να είναι ένας τέτοιος εμφύλιος "πόλεμος", όταν όλοι αυτοί τρώνε από το ίδιο σιωνιστικό "πιάτο" και άρα είναι υποχρεωμένοι να το "γεμίζουν" από κοινού;
Από αυτό το σημείο και έπειτα δημιουργούνται εύλογα ερωτήματα. Ερωτήματα, τα οποία δυστυχώς για κάποιους είναι πολύ αποκαλυπτικά των όσων

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ .......ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ..........ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ ....ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ .......ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΓΗ !!!!!!


Διαβάστε το σκάνδαλο μεγατόνων.................

Πούλησαν σε μια μέρα όλο το δημόσιο

Στις 26 Απριλίου 2012 δημοσιεύεται το ΦΕΚ υπ΄αριθμόν Φύλλου 1363 το οποίο μπορείτε να το αναγνώσετε και εσείς στο site του εθνικού Τυπογραφείου.
Ελάχιστες μέρες πριν γίνουν οι εθνικές εκλογές που δεν ανέδειξαν τελικά νικητή οι Υπουργοί:Σαχινίδης, Διαμαντοπούλου, Βορίδης, Παπακωνσταντίνου, Κουτρουμάνης και Γερουλάνος αποφάσισαν να ιδιωτικοποιήσουν ουσιαστικά το δημόσιο στο σύνολό του.
Διαβάστε ως το τέλος για να δείτε και τι ποσά θα χάσει κατ΄ έτος το κράτος πέραν του τεράστιου κοινωνικού κόστους που θα αναλάβουν οι φορολογούμενοι.

Μεταβιβάζονται λοιπόν στο «Ταμείο
Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου Α.Ε.» τα εξής:
  • 51% απο τον ΟΛΠ (ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Α.Ε)
  • 51% του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΙΜΕΝΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 65 % της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΕΡΙΟΥ Α.Ε.
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΗΣ Α.Ε
  • 34 % της ΕΤΑΙΡΙΑ ΥΔΡΕΥΣΕΩΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Α.Ε.
  • 13,697%  του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε
  • 81% της ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ Α.Ε.
  • 25% της ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.
  • 17% της ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ Α.Ε.
  • 34% του ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΟ ΤΑΜΙΕΥΤΗΡΙΟ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Τ.Ε.
  • 92% της ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.
  • 100% του ΕΛΛΗΝΙΚΟ Α.Ε.
  • και τέλος  55% της ΓΕΝΙΚΗ ΜΕΤΑΛΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ ΛΑΡΚΟ Α.Ε.
Η έρευνά μας δείχνει για τις παραπάνω εταιρίες το κατά πόσον ζημιώνουν ή όχι τον φορολογούμενο(ακόμα και τώρα που στις τάξεις τους βρίσκονται υπεράριθμοι υπάλληλοι):

ΟΛΠ ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 11.233.595 €

ΟΛΘ:ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 10.618,659 €

ΔΕΠΑ: (για το 2011 δεν ανευρέθηκαν στοιχεία) για το 2010: ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ 90.800.000 €

ΕΥΔΑΠ:  ΚΕΡΔΟΣ ΠΡΟ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 24.311.000€ και ο κατάλογος μακρύς.

Στο σημείο αυτό θα σταθούμε στο εξής στοιχείο.Μπορεί το μνημόνιο να ζητάει να πουλήσουμε μέρος του σπάταλου και αχαλίνωτου δημόσιου τομέα ΑΛΛΑ...Για ποιο λόγο να πουλάς κερδοφόρες επιχειρήσεις (τη στιγμή που στην αρχή της μεταπολίτευσης κρατικοποιούσες ζημιογόνες...) και να μη τις κρατήσεις υπό τον έλεγχό σου, αφού πρώτα τις εξυγιάνεις ώστε να αυξήσεις και τα κέρδη. Πέραν αυτού του γεγονότος προκαλούμε τους αναγνώστες μας να μας πουν μια φορά στην ιστορία που ιδιωτικοποίηση του νερού δεν έφερε άμεσα αυξήσεις στα τιμολόγιά του (στην Αργεντινή έφτασε ο λογαριασμός του νερού να αποτελεί τόσο μεγάλο πονοκέφαλο για τα νοικοκυριά, όσο στις μέρες μας η θέρμανση και τα μηνιαία κοινόχρηστα,με αποτέλεσμα να αναγκαστούν να το κρατικοποιήσουν ξανά.) και όλως τυχαίως στις πιο πολλές χώρες έβαλε το χέρι του ή το ΔΝΤ ή και η ίδια η Ε.Ε. με φωτεινό το παράδειγμα της Ιταλίας που έγινε Δημοψήφισμα (σ.σ. !!!!!!) και απάντησαν οι Ιταλοί με ένα ηχηρό ΟΧΙ. Παρόλα αυτά η εκεί διορισμένη από τη τρόικα κυβέρνηση το ιδιωτικοποίησε..

Και μη ξεχνάμε το εξής ψέμα για τον Δημόσιο τομέα στην Ελλάδα.Είναι σπάταλος, μπαίνεις με μέσον ,έχουμε ίσως ,όπως λένε οι φιλελεύθεροι, ένα σοβιετικού τύπου δημόσιο τομέα ΑΛΛΑ η κακοδιαχείριση έφτασε τους δημόσιους φορείς στο τέλμα και όχι ο ρόλος τους.. Στο αδιέξοδο μας οδήγησαν αποφάσεις, όπως ότι τα αποθεματικά, κάποιοι τα έπαιζαν σε δομημένα ομόλογα..ότι ζητούσαν από (κομματικούς) διευθυντές οργανισμών διάφοροι υπουργοί να πάρουν δάνεια τα οποία με λογιστικές αλχημείες τα χρέωναν στον οργανισμό αλλά τα λεφτά τα έπαιρνε η κεντρική κυβέρνηση και με πολλά άλλα που μας έφτασαν εν έτη 2012 ο ΟΤΕ,ο κερδοφόρος ΟΤΕ, να σκέφτεται να πουλήσει τον μοναδικό ελληνικό δορυφόρο που εξασφαλίζει ασφάλεια στην επικοινωνία των δικτύων των Ενόπλων Δυνάμεων και του διπλωματικού μας σώματος.

Τέλος,σήμερα (17.05.2012) και ενώ ορκίστηκε νέα υπηρεσιακή κυβέρνηση, αποφασίστηκε να "παγώσουν" οι αποκρατικοποιήσεις και οι άνωθεν εταιρίες να μη συμπεριληφθούν σε διαγωνισμούς εως ότου υπάρξει νέα κυβέρνηση

Υποσχόμαστε να επανέλθουμε με ένα ντοκιμαντέρ που είναι στα σκαριά και με συνεντεύξεις πρωταγωνιστών για τα όσα διαδραματίζονται στη χώρα μας από ξόανα και μαριονέτες πολιτικούς 

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΤΣΙΠΡΑ ......ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΛΩΣΗ !!!


Θ. Κατσανέβας: Οι απίστευτες προγραμματικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τους μετανάστες

Γράφει ο Θόδωρος Κατσανέβας. Μόνο το 1/10 απ’ αυτές αν υλοποιηθούν, η χώρα δεν έχει μέλλον. 
Το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου το 1981 άλλαξε τον πολιτικό χάρτη της χώρας, εισάγοντας στη διακυβέρνησή της τις θέσεις και τις αξίες της πατριωτικής κεντροαριστεράς. Το κεντρικό πολικό του πρόταγμα ήταν : «εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία, κοινωνική δικαιοσύνη, δημοκρατικές διαδικασίες». Από το 1996 και μετά, το μαζικό αυτό κίνημα της αλλαγής μεταλλάχθηκε σταδιακά προσκολλώμενο σε νεοφιλελεύθερες πολυπολιτισμικές θέσεις που διακονούνται διεθνώς από τη νέα τάξη πραγμάτων, συχνά και υπό το προσωπείο παγκοσμιοποιημένων νεοαριστερόφρονων αντιλήψεων. Το επίσης κυρίαρχο σύνθημα του ιστορικού ΠΑΣΟΚ, « η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες», εξαφανίστηκε από την πολιτική του πλατφόρμα.
του Θόδωρου Κατσανέβα (καθηγητή οικονομικών στο ΠΑ.ΠΕΙ.)
Στις τελευταίες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ λεηλάτησε την εκλογική βάση του ΠΑΣΟΚ, η οποία, νιώθοντας προδομένη από τη νεοφιλελεύθερη καταιγίδα της Μνημονικής τραγωδίας και με ανυπαρξία άλλων πειστικών εναλλακτικών προτάσεων, στράφηκε μαζικά σε άλλες κομματικές κατευθύνσεις και ιδιαίτερα στο χαρισματικό Αλέξη Τσίπρα. Στην επερχόμενη εκλογική αναμέτρηση, είναι διακριτή πλέον η μεγάλη πιθανότητα σαρωτικής επικράτησης και ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από το κόμμα αυτό, που, εκτός των άλλων διαθέτει στις τάξεις του, αρκετά σοβαρά και ηθικά στοιχεία. Μελετώντας προσεκτικά το πολιτικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που συντάχθηκε από αξιόλογα στελέχη του[1][1], διαπιστώνουμε με ικανοποίηση κλασικές προοδευτικές θέσεις για την προάσπιση του κοινωνικού κράτους και των λιγότερο προνομιούχων τάξεων. Όμως, επίμαχα σημεία του ίδιου προγράμματος είναι απολύτως αντίθετα με την πατριωτική κεντροαριστερή παράδοση που ανατρέχει στους Ανδρέα και Γεώργιο Παπανδρέου, Αλέξανδρο Παπαναστασίου, Νικόλαο Πλαστήρα, Ελευθέριο Βενιζέλο, Χαρίλαο Τρικούπη,κλπ.
Συγκεκριμένα, ο στόχος 10 του προγράμματος « Για μια νέα πολιτική για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες», εμπεριέχει απίθανες έως απίστευτες θέσεις, από τις οποίες μόνο το 1/10 αν εφαρμοστεί στην πράξη, η Ελλάδα από χώρα, μεταβάλλεται σε χώρο, χωρίς μέλλον.
Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται απίστευτες παγκοσμίως πρωτότυπες διατάξεις όπως 
 η «ανοικτή μόνιμη νομιμοποίηση, η κατάργηση των άτυπων επαναπροωθήσεων,
 η αποποινικοποίηση της παράνομης εισόδου, 
η απόδοση ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των μεταναστών που γεννιούνται στην Ελλάδα, καθώς και σε όλα τα παιδιά που συμπληρώνουν τρία χρόνια παραμονής στη χώρα μας, 
η παροχή άδειας αόριστης διάρκειας στους αλλοδαπούς μαθητές που φοιτούν στην ελληνική εκπαίδευση, 
του δικαιώματος εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές για όσους τεκμηριώνουν 5ετή νόμιμη παραμονή στην Ελλάδα, 
η ισότιμη πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας των μεταναστών, 
η παροχή άδειας διαμονής σε άτομα που πάσχουν από σοβαρά προβλήματα υγείας,
η  θέσπιση της αποκαλούμενης  άδειας προς αναζήτηση εργασίας με την οποία θα εφοδιάζεται αυτομάτως κάθε ενδιαφερόμενος και με αίτησή του στο Προξενείο προέλευσης. 
Και για να μην υπάρχει καμιά αμφιβολία της μετατροπής της χώρας σε χώρο,  θεσπίζεται  η  αρχή της κατοικίας για την κτήση της ιθαγένειας , που θα στηρίζεται όχι στον τόπο γέννησης ή στην καταγωγή βάσει αίματος, αλλά στον τόπο που βρίσκεται η κατοικία και η εργασία του μετανάστη, δημιουργώντας ειδικό δεσμό με τη χώρα !»
Για του λόγου το αληθές, παραθέτουμε εδώ ολόκληρο το σχετικό κείμενο, που είναι και σήμερα αναρτημένο στο διαδίκτυο, υπογραμμίζοντας επιμέρους ακραία του σημεία, που προσωπικά δεν αντιλαμβάνομαι πως είναι

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

ΕΙΣΑΙ Ο ................ΚΑΙ ΛΕΓΕΣΑΙ ............... ???

Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΧΩΡΑΝΕ 12.000 ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΜΟΜΙΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 15.000 ΑΤΟΜΑ !!!!!!!!




ΚΡΑΤΑΝΕ ΜΕΣΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!!!!!!!!






Η Ελληνική Αστυνομία, συνεπής στην αρχή της ανοιχτής διακυβέρνησης και της ενημέρωσης του πολίτη για το έργο των Αρχών, συνεχίζει να δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων ανά μήνα και για όλη την Επικράτεια.


Κατά τη διάρκεια του Απριλίου 2012, από τις Υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας σε όλη την επικράτεια συνελήφθησαν συνολικά 16.046 άτομα, έναντι 15.071 το Μάρτιο 2012.

Ειδικότερα:

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ Νο2 ???????

ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ????

ΛΕΥΚΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ....Τ Ε Λ Ο Σ ... ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !!!


Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ διαδήλωνε στο κέντρο των Σκοπίων...


"Η νεολαία του Συνασπισμού διαδήλωσε στο κέντρο των Σκοπίων για το δικαίωμα της ΠΓΔΜ να χρησιμοποιεί την ονομασία "Μακεδονία"(!), το δικαίωμα του εθνικού αυτοπροσδιορισμού,

την επιστροφή πολιτικών προσφύγων..
απ'την Πγδμ, την αναγνώριση "μακεδονικής" μειονότητας στην Ελλάδα κλπ."


Καλή η... αντιμνημονικακή ρητορική ακόμα καλύτερη η προώθηση του κ.Τσίπρα περίπου ως νέου .."Ανδρέα Παπανδρέου του '81" αλλά για να έχουμε σφαιρική εικόνα και ολοκληρωμένη άποψη καλό θα ήταν να ακούσουμε κάποτε τις απόψεις του ΣΥΡΙΖΑ και στα εθνικά θέματα.Mη θεωρηθεί πως θέλουμε να πλήξουμε το Συνασπισμό ή πως παίζουμε κάποιου είδους παιχνίδι τώρα που η αριστερά είναι ένα βήμα πριν τη δημιουργία δικής της κυβέρνησης.Απλώς ως δυνητικοί ψηφοφόροι του κ.Τσίπρα απαιτούμε να γνωρίζουμε τις απόψεις που πρεσβεύει -και- σε όλα τα Εθνικά θέματα..

Άλλωστε οι επιπτώσεις απ΄τη στάση που θα κρατήσει η επόμενη κυβέρνηση στα Εθνικά θέματα ίσως να διαρκέσουν περισσότερο ...ακόμα και απ'την οικονομική κρίση.
http://taxalia.blogspot.com/2012/05/blog-post_820.html#more

http://greece-salonika.blogspot.com/2012/05/blog-post_12.html#ixzz1ujrchmEr 

kolotoubes.blogspot.com

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

ΘΛΙΒΕΡΟΙ, ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ ..... ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ??????



Πρώτα ήρθαν οι Αλβανοί                
Και πήραν τις δουλειές των χτιστών και των εργατών της γης. Κι εγώ, που δεν ήμουν τίποτα από τα δυό, είπα:
Καλά είναι. Γίνονται και οι δουλειές φθηνότερα. Και μετά άρχισαν να κλέβουν τα σπίτια στα χωριά.
Αλλά εγώ, που δεν έχω σπίτι σε χωριό, είπα δεν πειράζει. Τι κι αν μας μισούν, κι αν δεν συνυπογράφουν ΑΟΖ, Τι κι αν έδωσαν τον Αυλώνα ΜΑΣ στον προαιώνιο εχθρό για να ελλιμενίζει το Στόλο του στα νώτα μας και να μας χτυπήσει πισώπλατα; Ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι. Κι αυτά το ΟΥΚ και το Λιμενικό, όλοι Φασίστες είναι. Μα συνθήματα ήταν αυτά στην παρέλαση; Εκθέτουν τη χώρα διεθνώς!
Πώς; Οι Αλβανοί γράφουν στα σχολικά τους βιβλία για Τσαμουριά και Μεγάλη (Φυσική) Αλβανία;
Σιγά μην πέσουμε στο επίπεδό τους!
Εμείς είμαστε Ελευθεριακοί!!!
Μετά ήρθαν οι Μαύροι.......      
              
Και άρχισαν πουλώντας CDs και DVDs πειρατικά, καταστρέφοντας τα μαγαζιά. Κι εγώ, που δεν είχα videoclub ή δισκοπωλείο, είπα: Δεν πειράζει. Αγόραζα και κανένα πειρατικό που και που
Κι έκανα και το μάγκα στην παρέα παζαρεύοντας (άσχετα που τα μισά δεν «παίζανε») Και φέρανε πρέζα με AIDS και εξαπλασιάστηκαν τα κρούσματα στους εξαρτημένους. 
Αλλά εγώ, που εξαρτώμαι μόνο από τα λεφτά, είπα και τι έγινε
Βγαίνουν από τη μέση τα πρεζόνια!

Αργότερα ήρθαν οι Κινέζοι                   
Και έφεραν ρούχα φτηνά και παράνομα και ρήμαξαν τις βιοτεχνίες και τα μαγαζιά. Κι εγώ, που φοράω μόνο ξένα επώνυμα, είπα άσε τη φτωχολογιά να ντυθεί φτηνά. Και τι με νοιάζει που η Ιταλική Μαφία είναι από πίσω
Ή μπας κι έχω φυτείες βαμβάκι και θα χάσω έσοδα;
Κάπου τότε ήρθαν οι Ρουμάνοι                              
Κλέφτες με ακροβατική δεινότητα που έμπαιναν και στα πιο ψηλά σπίτια. Αλλά αγόρασα συναγερμούς και πόρτες ασφαλείας και χρηματοκιβώτιο. 
Και είπα: Άσε τους χαζούς να ανησυχούν. Και θαύμαζα πώς σκαρφαλώνανε τόσο ψηλά κάθε που έκλεβαν γνωστό μου.
Μαζί ήρθαν και οι Ανατολικές ....   
Και οι νέες κι όμορφες έγιναν πόρνες και οι γριές γηροκομούσαν
Και πήγαμε, εγώ κι οι φίλοι μου, με γυναίκες που δεν βλέπαμε ούτε στα όνειρά μας
Και οι συνταξιούχοι χήροι παντρεύτηκαν με δέλεαρ τη σύνταξή τους
Και οι αναλογιστικές μελέτες των ταμείων τινάχτηκαν στον αέρα
Αλλά είπα: Ας είναι καλά η ιδιωτική ασφάλεια, δεν έχω ν' ανησυχώ
Κι αντί να υπάρχουν οργανωμένα και νόμιμα γηροκομεία,
Όπου οι γέροι θα ζούσαν παρέα με επιστημονική φροντίδα
Οι φίλοι μου τους άφησαν απομονωμένους με γηροκόμες που τους κλέβουν
Και είπα: Καλύτερα, ας μείνουν στα σπίτια τους

Ήρθαν όμως και οι Γεωργιανοί κι οι Ρώσοι    
Ανήλεοι εγκληματίες, για τους οποίους η ανθρώπινη ζωή δεν έχει καμμιά αξία. Και πρώτα πήραν τον έλεγχο της νύχτας και την προστασία. Και οι φυλακές έγιναν το φέουδό τους και τα Καλάσνικωφ καθημερινότητα.
Αλλά εμένα τι με νοιάζει; Μήπως έχω νυχτομάγαζο;
Ας φροντίσει η Αστυνομία, τζάμπα (δεν) πληρώνω φόρους;;
Και οι Πολωνές και οι Ουκρανές                               
Γίναν καθαρίστριες και υπηρέτριες και ξέμαθα να βάζω πλυντήριο και να σιδερώνω. Και η γυναίκα μου κάνει μανικιούρ κάθε εβδομάδα, οπότε γιατί να τα χαλάει; Ούτως ή άλλως άμα δεν της έχω «γυναίκα» να καθαρίζει, κουράζεται και τσαντίζεται. Ενώ τώρα είναι ξεκούραστη από το άραγμα όλη μέρα στον καναπέ
Πώς πληρώνω; Εννοείται μαύρα, τρελός είμαι να μου βάλουν τεκμήριο;
Και η Ελλάδα έγινε ένα απέραντο Εργοτάξιο
Κι αντί να ανακαινιστούν τα παλιά, ωραία κτήρια, χτίζονταν ολοένα καινούρια
Και η Αθήνα εξαπλώθηκε σε όλη την Αττική. Και τινάχτηκε στον αέρα κάθε αστικός προγραμματισμός. Και χρειάστηκαν νέες γραμμές ΜιΜιΜι και ηλεκτροδότησης και υδροδότησης και αποχέτευσης και ΟΤΕ. Αλλά έχουμε μεγαλύτερα σπίτια και επιτέλους γίναμε «Όπως Αμερική»
Και 'κονομήσανε χοντρά οι εργολάβοι που χρησιμοποιούσαν ανασφάλιστο προσωπικό και φοροδιέφευγαν
Αρκετά αργότερα έφτασαν οι Αφγανο-Πακιστανο-Μπαγκλαντεσιανοί
Καιρός ήταν γιατί οι Αλβανοί είχαν ακριβύνει πολύ
Άσε που σήκωναν κεφάλι και αγόραζαν και ακίνητα και γίνονταν κι εργολάβοι
Και τα σχολεία είχαν γεμίσει Ανατολάκια (αλλά εγώ το δικό μου παιδί σε ιδιωτικό..)
Αυτοί μας έφεραν Ελονοσία (που είχε ξερριζωθεί το 1973) και Ηπατίτιδες
Αλλά εγώ καίω ΚΑΤΟΛ όλη μέρα και βάζω ΑΟΥΤΑΝ και δε κινδυνεύω
Κι εμβολιάστηκα (πάντα Δημοσία Δαπάνη - τζάμπα εισφοροδιαφεύγω...)
Αυτοί κοιτάνε τις γυναίκες μας σαν πόρνες, γιατί δε φοράνε χιτζάμπ
Και κλέβουν τσάντες στο δρόμο και μέσα από τ' αυτοκίνητα
Και χτυπάνε αλύπητα ηλικιωμένους και γυναίκες και κλέβουν τα κοσμήματα σκίζοντάς τους τα αυτιά και τα μούτρα
Κι είπα στη γυναίκα μου: Δε θα φοράς κοσμήματα και αντί για τσάντα θα φορά κατάσαρκα τα χρήματα και 
καλύτερα να κινούμαστε μόνο με πλαστικό χρήμα. Τι πειράζει που έτσι θα παρακολουθείται κάθε αγορά μας; Είμαστε όμως ασφαλέστεροι

Μετά ήρθαν κι αυτοί από το Μαγκρέμπ
Και η Αραβική «Άνοιξη» γέμισε με τους καρπούς της την Ελλάδα (ας είναι καλά οι Τούρκοι δουλέμποροι που έβγαλαν πάνω από 20 ΔΙΣ ευρώ από αυτούς που μας κουβαλάνε)
Κι αυτοί είναι χειρότεροι από όλους τους άλλους, γιατί είναι και φανατικοί Μουσουλμάνοι και απαίτησαν και Τζαμί στην Αθήνα, 200 χρόνια μετά που ξεφορτωθήκαμε το βδέλυγμα
Αλλά εγώ, που δεν έχω πατήσει σε Εκκλησία 25 χρόνια τώρα, είπα: Τι διάολο; Φτιάξτε τους ένα Τζαμί να προσεύχονται στο θεό τους που ζητάει τη σφαγή των αλλόθρησκων... 
Εμείς ας είμαστε ανοιχτόμυαλοι !!!
Και οι Γύφτοι όλης της Ευρώπης μαζεύτηκαν εδώ 
Διωγμένοι από τις οργανωμένες χώρες, που αναγνωρίζουν τη γάγγραινα και την κόβουν
Και πήραν τον έλεγχο των χωματερών και έστησαν παράνομα παζάρια. Και κλέβουν ζώα και ρήμαξαν τα μέταλλα και τα καλώδια της ΔΕΗ. Και το ρεύμα κόβεται στα χωριά κάθε που κλέβουν μετασχηματιστές
Και ο ΟΣΕ καταστρέφεται από το ρήμαγμα και οι ΟΤΑ το ίδιο
Αλλά εμένα το μόνο που με πείραξε είναι που δεν είχαμε φώτα στο Λυκαβηττό όταν έκλεψαν κι από εκεί τα καλώδια για το χαλκό
Εξάλλου δεν είναι πολιτικά ορθό να καταφέρομαι ενάντια στους Γύφτους, δείτε τι ωραίοι που είναι στις ταινίες και στην Ισπανία (άσχετο που εκεί η Χωροφυλακή ελέγχει κάθε εβδομάδα τους καταυλισμούς τους)
Α, ναι: Και κατέλαβαν οικόπεδα και γη ιδιωτών και κρατική και την έκαναν καταυλισμούς και παράνομα χυτήρια.
Και πληρώνει αποζημιώσεις το Κράτος και η αναπνοή μας γίνεται βαριά από τα ιχνοστοιχεία που γεμίζουν την ατμόσφαιρα, αλλά «άνθρωποι είναι κι αυτοί, πρέπει να ζήσουν»
Άλλωστε βαριέμαι να πάω στην ανακύκλωση ή να φωνάξω το Δήμο. Οι 
Γύφτοι είναι πάντα εκεί για να πάρουν όποια παλιά συσκευή παρατήσω εκεί που δεν πρέπει...
Μ' αυτά και μ' αυτά το Κέντρο έγινε ακατοίκητο
Και πήρα τη γυναίκα και τα παιδιά και πήγα στα Βόρεια Προάστια. Εδώ είναι καλύτερα, άσε τους φτωχομπινέδες να τα βρούνε με το συρφετό.
Κι αυτοί στον Άγιο Παντελεήμονα που φωνάζουν είναι Φασίστες. Εγώ, γνήσιο τέκνο της Γενιάς του Πολυτεχνείου, δεν μπορώ να ακούω τις παραφωνίες τους: Ζήτω η Παγκοσμιοποίηση και η Ανεκτική Κοινωνία!!!
Πώς είπατε; 20πλάσια πιθανότητα να εγκληματεί ο Αλλοδαπός; Μα φταίει η κοινωνία μας που δεν τους δίνει όσα ζητάνε! Και πρέπει να πάρουνε και Άσυλο, είναι όλοι Πολιτικοί Πρόσφυγες. Άσχετο που οι εταίροι μας σε αυτή την περίπτωση θα κλείσουν τα σύνορα...
Και που ρήμαξαν τα μαγαζιά του Κέντρου, τι πειράζει; Εγώ μπαίνω στην τζιπάρα μου (σιγά μην έπαιρνα station-wagon να με λένε οικογενειάρχη - SUV που δείχνει ότι είμαι περιπετειώδης, άσχετο που το έβαλα μια φορά στην άμμο και φώναζα την ΕΛΠΑ να με βγάλει...), χώνομαι στο, παράνομο - το ξέρω, διαβάζω εφημερίδες - MALL, ψωνίζω όσα αντέχει η κάρτα και φεύγω ασφαλής.
Πώς είπατε; Τα ξενοίκιαστα ανήκουν στα Ταμεία και θα μείνουμε χωρίς συντάξεις; Καλά να πάθετε, είπαμε έχω ιδιωτική!!!

Μόνο που να... τώρα τελευταία άρχισα να φοβάμαι πολύ...
Είναι που μπαίνουν σε σπίτια Προαστίων και όχι μόνο κλέβουν αλλά και βιάζουν και χτυπάνε και σκοτώνουν. Κι ένας φίλος που τον έκλεψαν είπε απλά: Ήταν η σειρά μου
Κι ένα σαν κι εμένα τον έσφαξαν λέει για μια παλιοκάμερα...
Και στο ναό-Βασιλόπουλο μπήκαν μέρα-μεσημέρι με Καλάσνικωφ...
Και οι φυλακές τιγκάρισαν και δε χωράνε άλλους...
Και κάθε μήνα η Αστυνομία συλλαμβάνει 15-20.000, αλλά δεν έχουν πού να τους βάλουν και τους αφήνουν ελεύθερους και αυτοί ξαναεγκληματούν (να, ο Πακιστανός που έσφαξε για την κάμερα είχε αφεθεί με «αποσυμφόρηση» - και τι όρος είναι αυτός, λες και οι φυλακές είναι λεωφόρος...)
Κι ούτε στην Εθνική κυκλοφορείς πια ήρεμος γιατί τρέχουν με κλεμμένα αυτοκίνητα οι λαθροδιακινητές και γίνονται πολύνεκρα όταν τους κυνηγούν. Άσε που πυροβολούν ενάντια στην Αστυνομία και μπορεί να με πάρει καμιά αδέσποτη
Και γύρισαν τα παιδιά μου δαρμένα και κλεμμένα από κάτι Αλβανάκια 2ης γενιάς...Φαίνεται τελικά δεν ενσωματώνονται (όπως γνωρίζουν οι εταίροι μας εδώ και δεκαετίες) και το περίφημο «χωνευτήρι» αποδείχτηκε ΜΥΘΟΣ σαν τη μπύρα, μόνο που δεν καταπίνεται...
Και με την κρίση δεν έχω πια λεφτά για security & patrol, άσε που κι αυτοί αλλοδαπούς χρησιμοποιούν (βάλαμε τους λύκους να φυλάνε τα πρόβατα)...
Είμαι κι αγύμναστος, γαμώτο. Και μου έμεινε ξενοίκιαστο και το πατρικό στην Πλ. Βικτωρίας (ποιός πάει να μείνει μέσα στους Μαύρους...) κι έχει κι έξοδα και εισφορές...
Κι ο Στρατός; Τι κάνει ο Στρατός; Ξέχασα που εγώ υπηρέτησα με μειωμένη θητεία σε θέση γραφείου (είχα σοβαρότερα πράγματα να κάνω...) και ζητάω να επέμβει να μας σώσει, γιατί μας τρώνε ζωντανούς...

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ: ΜΕΙΝΑΜΕ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΠΡΩΗΝ ΕΥΠΟΡΟΙ, ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΟΥ ΚΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ......
ΑΑΑ.....ΞΕΧΑΣΑ .... ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ Ν' ΑΚΟΥΜΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ!!!

dimitrios dimas
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ