Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

9 σχόλια:

  1. πρωτα ενεργοποιουμε το 120 (πράτουμε δηλαδη εμεις το δικομας καθηκον) , ωστε να εχουμε το νομιμο δικαιωμα να τους συρουμε στη δικαιοσυνη ..................ενεργοποιουμε (((((((έγκαιρα))))))) το αρθρο 120 και τους καταδικαζουμε για το κακούργημα της υποθαλψης και υπόκρυψης δικογραφίας η οποια αφορά γενοκτονία . . Δηλαδή την υποθαλψη της υπέρ του λαού και κατά της κυβέρνησης δικογραφιας που εκρεμει και που ολοι οι βουλευτες σιωπουν για εκεινην. Δειτε το κακούργημα που υποθάλπτουν (την δικογραφια που υποκρύπτουν) οι 300σιοι προδοτες και ολα τους τα κομματόσκυλα ............ 24-11-2011(είναι καταγεγραμμένο στα πρακτικά της Βουλής στη σελ.1985),ανακοίνωσε ο κ Αποστολάτος ότι:“Κυρίες και Κύριοι συνάδελφοι, έχω την τιμή να ανακοινώσω στο Σώµα ότι ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων διαβίβασε στη Βουλή σύµφωνα µε το άρθρο 86 του Συντάγματος και του Ν.3126/2003 για ποινική ευθύνη των Υπουργών, όπως ισχύει, δικογραφία κατά µελών της Κυβέρνησης.
    Καταγγέλουμε μεσα σε δικογραφο τις ενοπλες δυναμεις για εσχατη προδοσια και με αυτο τον τρόπο,εγγράφως ενεργοποιουμε το αρθρο 120 του συνταγματος ,ζητωντας παράλληλα με το ίδιο δικόγραφο τον οπλησμο και το εθνόσημο απο τις υπο κατοχη πλέον Ελληνικές Ενοπλες δυναμεις .
    Με τούτη την ιερή καταγγελία δήλωση που βλέπετε στον τοίχο μου , ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής ,απο σήμερα καταθέουμε , είτε ομαδικά είτε μεμονωμένα στην εισαγγελια μεσω του αστυνομικου τμηματος της περιοχης μας .. Δεν χρειάζεται να πληρωσουμε παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά >{η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως σαν ετούτη , παίζει σημαντικο ρολο}..______________________κοινοποιουμε μαζι με το άνω σχόλιο ________________

    https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/ιερη-δηλωση-και-καταγγελια-κατα-του-απο-24112011-διαρκούσ-κακουργηματοσ-καταπατη/422877021088985...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ αρθρο 120 λεει .... να φυλατω το Συνταγμα .... δηλαδη αυτο το Συνταγμα που λεει μεσα, οτι 151 βουλευτες μπορουν να αλλαξουν τα συνορα της χωρας , οτι αυτοι δεν διωκονται για οτι ψηφιζουν κλπ....... πριν ζηταμε κατι, καλο ειναι να ξερουμε τι αντιπροσωπευει . Και δευτερον δεν εκρυψαν καμια δικογραφια , αφου ανακοινωθηκε στη βουλη και αλλο η ανακοινωση και αλλο η μη εφαρμογη της εναρξης της ποινικης διωξης με βαση αυτην την δικογραφια , πραγμα και εξουσια να μην ξεκινησουν την διωξη τους την δινει το ιδιο συνταγμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μα κανείς δεν πρόσεξε τον τίτλο της ανάρτησης ?? Τι έχουμε πάθει ? Ψάχνουμε για φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν ? Η Ανάρτηση λέει << Έτσι είναι τα πράγματα και εγώ θα τα αλλάξω ! >> Όποιος έχει μάτια και νου ανοιχτό βλέπει οι υπόλοιποι ας ζήσουν στο σκοτάδι τους !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή