Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ !!!!! ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ !

Αφού καταθέσουμε το εξώδικο  στο πρωτόκολλο της εφορίας που ανήκουμε , πάμε στο εισόδημα και ζητάμε να παραλάβουν την αρχική μηδενική μας δήλωση ( Έχουμε γράψει στο Ε1 ,που εκτυπώσαμε από το taxisnet, μόνο τα στοιχεία μας και την υπογραφή μας ) .
Ο υπάλληλος δεν θα την παραλάβει και θα μας στείλει στον προϊστάμενο του και εκείνος στον διευθυντή .
Ότι και να μας πει ο διευθυντής του λέμε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με το ίντερνετ και ούτε θέλουμε να έχουμε και εφ όσον δεν παραλάβει την αρχική μηδενική με πρωτόκολλο, τότε καταθέτουμε την κάτωθι δήλωση με τα δικά μας στοιχεία στο πρωτόκολλο και παίρνουμε αντίγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου επάνω του .









5 σχόλια:

  1. Και για πιο λόγο όλο το παραπάνω;; Ο νόμος είναι σαφής και σε υποχρεώνει να την αποστείλεις ηλεκτρονικά. Εσύ θα βρεις τον τρόπο!! Μέσω ΚΕΠ, μέσω φίλου, μέσω λογιστή.. εσύ θα τον βρεις τον τρόπο!! ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΡΧΙΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΤΙΚΗΣ Κ Α Ν Ε Ν Α ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΟΡΟ!! Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΔΗΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΩΣ ΕΠΙΚΥΚΙΝΔΥΝΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΧΑΙΒΑΝΙ, ΟΠΩΣ ΚΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ...
      ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΔΙΧΩΣ ΕΛΠΙΔΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ...
      ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΡΕ ΟΤΙ ΔΙΧΩΣ Ε Μ Π Ρ Α Κ Τ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ....
      ΧΑΙΒΑΝΙΑ Ε ΧΑΙΒΑΝΙΑ....

      ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΟΥΤΕ ΑΞΙΑ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ....
      ΔΥΣΤΗΧΩΣ "ΟΠΟΙΟΣ ΕΠΙΑΣΕΝ, ΕΠΙΑΣΕΝ "

      Διαγραφή
    2. Όπου μας βολεύει ο νόμος είναι σαφείς και οπού μας βολεύει δεν είναι;
      Δηλαδή όλοι οι απατεώνες εν Ελλάδι που κατά ρημάξανε για αυτούς δεν είναι σαφείς οι νόμοι ε;

      Διαγραφή
  2. ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΟΧΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ . ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΘΑ ΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΩ ΧΡΗΣΤΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ? ΜΕ ΠΟΙΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΩ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ? ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ! ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΣΤΟΥΣ ΕΦΟΡΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ . ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΝΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς ή ευτυχώς φίλε μου η δική σου στάση είναι επικίνδυνη κι αντί να την διορθώσεις την εξαπολύεις δεξιά κι αριστερά γιά να γίνουν κι άλλοι ψοφοδεείς. Παιδιά δεν έχεις; Πώς θα τα κοιτάξεις στα μάτια με το παράδειγμα ραγιαδισμού που δίνεις χωρίς να υπολογίζεις την δική τους ζωή, την αξιοπρέπεια και την ελευθερία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή