Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ


ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! ΠΡΟΩΘΟΥΝ    ΜΑΓΕΙΑ - ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ - ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ!!


altΕλληνόπουλο μιας άλλης ελληνικής κι όχι παγκοσμιοποιημένης εποχής
Εκπληκτική Ομιλία της εκπαιδευτικού κας Ευδοξίας Αυγουστίνου με θέμα “Αξιακοί προσανατολισμοί στα σχολικά βιβλία”, που έγινε στις 19.2.12 στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο της Ι. Μητροπόλεως Βεροίας, στα πλαίσια γιορτής - αφιερώματος στην οικογένεια, την οποία διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Βεροίας και Ναούσης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Ημαθίας.

(Δείτε το βίντεο μέχρι τέλους οπωσδήποτε. Ξεμπροστιάζει την προδοσία του Υπουργείου ΜΗ Εθνικής Παιδείας και του Παιδαγωγικού
Ινστιτούτου)Σχόλιο ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ:
Dim lights Embed
Ας μην ξεχνάμε το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ:
Που ξεκινά: Εις το όνομα της Αγίας και Ομοουσίου και Αδιαιρέτου Τριάδος

Άρθρο 16:
2. Η παιδεία αποτελεί βασική αποστολή του κράτους και έχει σκοπό την ηθική, πνευματική, επαγγελματική και φυσική αγωγή των Ελλήνων, την ανάπτυξη της εθνικής και θρησκευτικής συνείδησης και τη διάπλασή τους σε ελευθέρους και υπευθύνους πολίτες.

Άρθρο 120:
2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.
4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύει με τη βία.
πηγή ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου