Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ ΟΤΑΝ ΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ! ! !

ΟΔΗΓΙΕΣ :
Όταν μας καλέσουν οι τράπεζες να πάμε να κάνουμε ρύθμιση, διότι έχουμε σταματήσει να πληρώνουμε, τότε πάμε και αφού ακούσουμε την πρόταση τους την παίρνουμε γραπτώς ή προφορικώς και λέμε ότι σε λίγες μέρες θα απαντήσουμε.

Συμπληρώνουμε με τα στοιχεία μας την αντιπρόταση μας  που θα κατεβάσουμε από την κορυφή της σελίδας κάτω από τον τίτλο  αντίσταση τώρα και στο κουμπί..τράπεζες και πρόταση ρύθμισης ,  Εκεί είναι και η διαδικασία των ενεργειών και την πάμε στην τράπεζα, λέγοντας ότι περιμένουμε γραπτά την απάντηση τους .

Κάτωθι είναι οι προτάσεις για στεγαστικό και καταναλωτικό δάνειο όπως ήταν στην αρχή, αλλά επειδή ο περισότερος κόσμος δεν θυμόταν τα ποσά την μετατρέψαμε όπως θα την δείτε εκεί που θα την κατεβάσετε  .

Αν δεν μπορείτε να τις κατεβάσετε στείλτε μας email στο  antistasi.nai@gmail.com  για να σας στείλουμε τα αρχεία . 2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα σας και σας ευχαριστώ πολύ για αυτό το πολύ λεπτομερές άρθρο καθώς και τις αναρτήσεις σας για την ρύθμιση οφειλών και τις ρυθμίσεις του στεγαστικού και του καταναλωτικού δανείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι γίνεται αν το δάνειο ειναι επισκευαστικό με πποσημείωση ακινήτου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή