Σάββατο 25 Μαΐου 2013

ΕΔΩ ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ............................ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ !!!


 Ο Πάνος Θεοδωρίδης απασφάλισε, στόχευσε και χτύπησε στο ... ψαχνό!

Απασφάλισε και την ... έριξε!
Η εκπομπή anti-lifestyle, του καναλιού Vmedia της "Συντροφιάς του Περιβάλλοντος", μας ενημερώνει για το τι μας "σερβίρουν" τόσα χρόνια και ποιά είναι τα αποτελέσματα της ... παθητικότητάς μας! Ο Πάνος Θεοδωρίδης στοχοποιεί και πυροβολεί χωρίς φόβο και με πάθος!

Τα είπε Όλα;!
Ο καλεσμένος της εκπομπής, κος Παν. Θεοδωρίδης, οικονομολόγος, ασφαλιστής, μέλος του κινήματος "Αντίσταση Τώρα" που δημιουργήθηκε το Σεπτέμβρη του '11 και έχοντας σύνθημα "Πολεμάμε το Σύστημα με τα ίδια Του τα Όπλα" μας ξενάγησε στον δαιδαλώδη κόσμο του οικονομικολογιστικού συστήματος και των Τραπεζών και μας ... "άνοιξε τα μάτια" με τα εργαλεία του ίδιου του Συστήματος:  Τη νομολογία.
Το σύστημα, υποστήριξε, στηρίζεται στην πλήρη άγνοια νόμων και εγκυκλίων από τους περισσότερους από εμάς. Τα λόγια και οι δεσμευτικές υποσχέσεις των Πολιτικών απέχουν "έτη φωτός" από τους νόμους που δημοσιεύονται στα Φύλλα Εφημερίδας της Κυβέρνησης (ΦΕΚ). Εύστοχα μας λέει ότι, ειδικά τα τελευταία 3 χρόνια, οι κυβερνήσεις έκαναν ένα τραγικό λάθος:
Άφησαν τον κόσμο χωρίς δουλειά! Και όταν κάποιος μένει χωρίς δουλειά βάζει το μυαλό του να σκεφτεί! Κάτι που δεν είχαν υπολογίσει στο σενάριο εξόντωσης της χώρας μας των τελευταίων 40 χρόνων! Αυτό το "λάθος" θα τους στείλει από "κει που ήρθαν".
Αυτή την περίοδο μας "πούλησαν" το παράθυρο της τηλεόρασης όπου μας εκθειάζει την πολιτική και τον πολιτισμό τους. Ακούσαμε τα δικά τους "Νέα" και απέκρυψαν αυτά που μας αφορούσαν. Μας τρομοκράτησαν.
Υποστηρίζει ότι ΟΛΟΙ οι κρατικοί προϋπολογισμοί των προηγούμενων ετών, αφαιρώντας τους τόκους και τα χρεωλύσια, είναι ΘΕΤΙΚΟΙ!
Τονίζει ότι η διακυβέρνηση της χώρας είναι 7-κομματική.
Μας ενημερώνει ότι οι Δημόσιοι υπάλληλοι έχουν προσληφθεί με βάση τον ν. 3528/2007 (αρ. 24 και 25) που αναφέρει ότι: "ο Δημ. Υπάλληλος (Δ.Υ.) "υπηρετεί" το λαό και τα συμφέροντά του, οφείλει πίστη και υπακοή στο Σύνταγμα και πως εάν οι διαταγές που θα λάβει από τους ανωτέρους του είναι προδήλως (=όχι αναγκαστικά αποδεδειγμένη) αντισυνταγματικές ή παράνομες οφείλει να μην τις εκτελέσει και να το αναφέρει". Οι περισσότεροι Δ.Υ. δεν γνωρίζουν αυτόν τον νόμο!
Η κίνηση μας έχει φτιάξει ένα 16σέλιδο Εξώδικο που τους καλούμε (ως φορολογούμενοι) να μην εφαρμόσουν παράνομες διατάξεις και νόμους διότι σε αντίθετη περίπτωση θα στραφούμε εναντίον τους.
Η ίδια κίνηση επίσης έχει δημιουργήσει ένα Δικόγραφο Αγωγής (βασισμένη στην Αγωγή των Δικαστικών για τις μειώσεις των δικών τους αποδοχών), για τους Δ.Υ., την οποία μπορούν να καταθέσουν εναντίον της κυβέρνησης και δικαστικά να διεκδικήσουν την επαναφορά του μισθολογίου τους στο ύψος που ήταν πριν την έναρξη των όποιων μειώσεων.
Οι έκτακτοι φόροι (π.χ. χαράτσι) έχουν επιβληθεί με το πρόσχημα της Έκτακτης Ανάγκης που περιήλθε η χώρα. Το ΣτΕ έχει αποφανθεί για την νομομότητα ή όχι του χαρατσιού όσον αφορούσε το 2011 και 2012. Με βάση όμως τα Επίσημα οικονομικά στοιχεία του Κράτους και τα επίσημα Κρατικά έγγραφα Δεν τίθεται θέμα Έκτακτης Ανάγκης!

ΒΟΜΒΑ 1-Χαράτσι/Μνημόνιο: υπήρχε ενδεχόμενος "Δόλος" (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί) από τον Δικηγορικό Σύλλογο ή από Ένωση Καταναλωτών όταν στράφηκε προς το ΣτΕ, περί συνταγματικότητας ή όχι του χαρατσιού αλλά και του 1ου Μνημονίου! 
ΒΟΜΒΑ 2-ΤΡΑΠΕΖΕΣ: από το '08 μέχρι σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί οι τράπεζες, μέσω του Κράτους, με 233 δις! Εκ των οποίων τα 93 έπρεπε να έχουν διοχετευθεί (ν. 3723/2008) σε Στεγαστικά Δάνεια, κεφάλαια κίνησης μικρομεσαίων επιχειρήσεων και επιχειρήσεων ζωτικής σημασίας. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ. Αυτό δεν εφαρμόστηκε και συνεπώς θεωρείται ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ! (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 3-Που πήγαν;: Που πήγαν αυτά τα λεφτά της υπεξαίρεσης;
Ένα μέρος το πήραν οι ίδιοι οι Τραπεζίτες, ένα άλλο οι πολιτικοί και το υπόλοιπο κάποιοι από εμάς (οι ... ημέτεροι)! (βλ. επεξηγήσεις στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 4-ΑΠΑΤΗ;: Την υποχρέωσή τους οι Τράπεζες να αποπληρώσουν την χρηματοδότησή τους, αφού πήραν τα χρήματα από την ΕΚΤ, την μετέθεσαν στο Κράτος (με την συνδρομή του) εκδίδοντας (το Κράτος) 3ετή ομόλογα και με την "νομοθετική" δέσμευσή του (ΦΕΚ 2151, 31/12/10) να αποπληρώσει την χρηματοδότηση εάν αυτό δεν το κάνουν οι τράπεζες! Και φυσικά οι τράπεζες ΔΕΝ πλήρωσαν! (βλ. αναλυτικά τις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 5-ΕΥΘΥΝΕΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ: Για όλα τα στοιχεία απάτης και υπεξαιρέσεων έχουν ενημερωθεί εγγράφως ΟΛΑ τα κόμματα της Βουλής αλλά δεν έχει απαντήσει κανένα! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 6-έμμεση ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗΣ: σε εξώδικο που απεστάλει στην Eurobank δόθηκε η έγγραφη απάντησή της: "Δεν ευθυνόμαστε εμείς"!!!! (βλ. την σχετική αναφορά στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 7-ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ!? Εάν το Κράτος χρεωκοπήσει ο δανειστής χάνει τα λεφτά του.          Αυτό σημαίνει ότι το χρέος ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!
Τι έκανε όμως το κράτος το 1964; Όταν το 1932 το κράτος μας επτώχευσε (Ελ. Βενιζέλος) άρα το χρέος μας διαγράφηκε, ήρθε το κράτος και με Απόφαση (ΦΕΚ 165/25-09-64) των: Βασιλέα Κων/νου Β΄, Γεωργίου Π'νδρέου, Ανδρέα Π'νδρέου, Κων/νου Μητσοτάκη, Πολυχρονίδη, Μελά, Π. Βαρδινογιάννη, Μπακόπουλου, Γιαννόπουλου, Κανελλόπουλου, Ζίγδη...ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΗΚΕ εκ νέου το χρέος μας με προσαύξηση 60%! (βλ. το χρονικό στο βίντεο που ακολουθεί).
ΒΟΜΒΑ 8-Euro: καταστροφή είναι το Ευρώ και Όχι οποιοδήποτε Εθνικό νόμισμα. (βλ. τους λόγους στο βίντεο που ακολουθεί).

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ (ΒΙΝΤΕΟ) ΕΔΩ


ΠΗΓΗ   http://z-up-ink.blogspot.gr/2013/05/blog-post_23.html

18 σχόλια:

  1. ευτυχώς πού υπάρχουν Ελληνες μέ ΨΥΧΗ καί ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ καί αγωνίζονται γιά όλους εμάς τούς ΒΟΛΕΜΕΝΟΥΣ ΥΠΝΑΡΑΔΕΣ,από τήν δημοκρατικοποιημένη Πολιτικο-Οικονομική ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος καζακης και ποια 20 χρονια ??? Ποτε εμφανιστηκε το παιδι των τραπεζων που το μονο που λεει ειναι οι κακες οι τραπεζες αλλα απο ποσά, ΦΕΚ και νομους το παγωνι εχει μικροτερη ουρα απο αυτον. !!! Ασε ρε μισθωτε του συστηματος και λιβανιστιρι του δημητρακη που δεν τολμαει με τις τοσες και ατελειωτες γνωσεις του να εχει μια δημοσια συζητηση μαζι μου . ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΕΙ !!! Και για να δει ο κοσμος επιπεδο δημητρακη ναααα .................................. http://antistasitora.blogspot.gr/2013/01/blog-post_24.html Παναγιωτης Θεοδωριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και δεν μας λεει ο δημητρακης....... τελικα ειναι 136 δις οπως λεει ο ιδιος η 233 οπως λεμε εμεις ??? ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΛΥΠΗΡΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΙΒΑΝΙΣΤΙΡΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ manos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KE THEODORIDI DEN IME AFTOS POU NOMIZETE, EGO ZO ASIA TORA SAS GRAFO APO TO LAPTOP POU KAI DEN EXO ELLINIKA, MAKARI SAN KAI ESAS NA SINEXISOUN TON AGONA, TORA EIDIKA ME TON KIRIO KAZAKI THA TOU STILO MINIMA STO BLOG TOU KAI THA TON ROTISO SXETIKA OSTE NA DO AN ALITHEVOUN AFTA POU LETE....FILIKA MANOS SAPOUNTZAKIS H MANOS GREEK TAVERNA MPORITE NA ME VRITE STO GOOGLE POLI EFKOLA........KAI OUTE MISTHOTOS IMEKAI OUTE LIVANISTIRI KANO PROSPATHO NA VOITHISO STIN APELEFTHEROSI KAI OXI STON EMFILIO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς ενώ όλοι οι Έλληνες συμφωνούμε στα περισσότερα ο κατακερματισμός μας σε μικροσκοπικά κινήματα και κόμματα έχει ως αποτέλεσμα οι απατεώνες να συνεχίζουν ακάθεκτοι το έργο τους.

    Η διχόνοια των Ελλήνων για μία ακόμα φορά αποδεικνύεται μοιραία. Για να πατάξουμε τη χούντα πρέπει να ενωθούμε. Πρέπει να προτάξουμε αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν. Στο τέλος η δημοκρατική λειτουργία θα αποφασίσει και για τα τελευταία.

    Έλληνες Ας ενωθούμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KE THEODORIDI SE OLA SIMFONOUME, EROTISI:1o POU DEN IPATE THA KRATIKOPOIISETE TIN TRAPEZA TIS ELLADOS TON ROTHTCHILD? KAI 2o LETE TO APOTHEMATIKO TON ELLINON SE EURO ITHA INE 1 TRIS KAI ANO ENO O KIRIOS KAZAKIS LEEI PERIPOU 60 DIS....OTAN APOSIRETE TA EURO KAI META TIPONOUME TIN DRAXMI....PERIMENO APANTISI AN THELETE....IDI ESTILA MINIMATA STON KIRIO KAZAKI NA DOUME THA APONTISI EKEINOS.......!!!! TORA EINAI XARAMATA ELLADA OTAN XIPNISETE DIOTI EDO KONTEVI MESIMERI.......

    FILIKA KAI PATRIOTIKA MANOS SAPOUNTZAKIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. apantisi ston kapoio, gia afto pasxizoume gia omonoia kai adelfosini olou tou ellinikou ethnous ana ton kosmo mesa apo dialogo afou to internet mas parexei afti tin dinatotita, kai oxi sti dixonoia dioti tora exoun kanei ena megalo lathos sto sistima oti tora oloi imaste morfomenoi oxi opos prin 100 xronia pou eimastan amorfotoi kai oxlos.

    filika kai patriotika Manos Sapountzakis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΑΝΟ μετα την απαντηση σου που βγαινεις με ονοματεπωνυμο οπως και εγω αποδεικνυεις οτι εισαι ενταξι και φυσικα δεν ισχυουν οσα ανεφερα ποιο πανω τα οποια ανεφερα διοτι εμφανιζοσουνα ουσιαστικα ανωνυμος . Στα ποιο πανω που αναφερονται περι διχονοιας , δεν υπαρχει καμια διχονοια στον Ελληνικο λαο , απλα οι περισσοτεροι που εμφανιζονται σαν αντιμνημονιακοι ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ που το παιζουν αντισταση για να μπερδευουν τον κοσμο . Οταν θελεις να ξεχωρισεις τον καθαρο, πολυ απλα το πετυχαινεις δινοντας του το θεμα των 233 δις να το πει και να βγει ευθεως κατα των τραπεζων . Αν το κανει ειναι ενταξι , αν οχι σημαινει οτι δεν μπορει να στραφει εναντιον των αφεντικων του, των τραπεζων, που τον εχουν βαλει δουρειο ιππο αναμεσα μας. Για δε τον καζακη αυτα που λεει εγγραφως στην σελιδα του στο facebook φανερωνουν και τι ειναι . Ο μεγας οικονομολογος ουτε μια φορα δεν εχει πει για την υπεξαιρεση των τραπεζων και την απατη συγκεκριμενα ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΑΙ ΦΕΚ οπως εμεις . Γενικα και αοριστα χωρις νουμερα , παρ οτι ειναι γνωστης των φεκ και των στοιχειων που εχουμε βγαλει στην δημοσιοτητα απο τον 1/2012. Αυτος δουλευε σε μεγαλη τραπεζα του εξωτερικου και οχι εγω. ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ???? ΚΑΠΟΙΕ... ΦΑΝΕΡΩΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΚΡΥΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ . ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΝΟ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ειπε οτι αποθεματικο θα ειναι 60 δις μετα την αλλαγη σε εθνικο νομισμα ???? Μα μονο οι καταθεσεις ειναι 165 δις που θα παρει το κρατος απο τις τραπεζες , γιατι λεει 60 ??? . Βλεπεις πως ο καζακης μπερδευει τον κοσμο ??? αλλο 60 και αλλο 165 δις και σκεψου οτι, οτι υπαρχει στις τραπεζες ειναι επι 10 τουλαχιστον δηλ. στα 165 δις , ειναι 1 τρις 650 δις , για να μην πουμε τα υπολοιπα ....... παρακουλουθα συνεχως το καινουργιο σαιτ .... yperbasi.gr , και διαβασε το καταστατικο και την ιδρυτικη διακηρυξη και θα δεις πως σε μικρο χρονικο διαστημα θα τους βγαλει ολους στην σεντρα τους δηθεν πατριωτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ 165 ΔΙΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΣΤΙΣ ΟΦΣΟΡ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ 60 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΑΓΟΡΑ...!! ΒΡΕΙΤΕ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΧΩΡΑ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ26 Μαΐου 2013 - 9:46 π.μ.
    Θέλετε στα σοβαρά να απαντήσω σε τέτοια σχόλια; Τι να πω; Αν πληρώνομαι από τις τράπεζες; Ή αν έχω μιλήσει αναλυτικά για τις τράπεζες; Κάντε ένα googlaρισμα στο blog και θα δείτε αν έχω μιλήσει και πόσο αναλυτικά έχω μιλήσει. Η διαφορά με τον κ. Θεοδωρίδη είναι ότι εγώ ξέρω για τι πράγμα μιλάω, ενώ αυτός δεν έχει ιδέα. Τα βρήκε μπαστούνια ο εν λόγω κύριος όταν τον ξεμπρόστιασα με τα εξώδικα που διακινούσε μέσω διαδικτύου τα οποία στην καλύτερη περίπτωση στοχοποιούν όποιον τα χρησιμοποιήσει. Δυστυχώς υπήρξαν κάποια θύματα του κ. Θεοδωρίδη, αλλά ευτυχώς έγκαιρα οι περισσότεροι τον πήραν χαμπάρι. Όσο για την δημόσια συζήτηση που επικαλείται, του έχω απαντήσει: Δεν έχει παρά να το αιτηθεί από την κεντρική γραμματεία του ΕΠΑΜ και τότε θα εισπράξει τα δέοντα. Μέχρι τώρα ουδεμία αίτηση έχει παραλάβει η κεντρική γραμματεία. Κάνει τον "άνδρα"(;) μόνο στο διαδίκτυο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  12. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ27 Μαΐου 2013 - 12:48 μ.μ.
    Τέλος, σας είπα ότι όποιος θέλει δημόσια αντιπαράθεση μαζί μου δεν έχει παρά να κάνει αίτηση στην κεντρική γραμματεία του ΕΠΑΜ; Έχει κάνει τέτοια αίτηση η παρέα Θεοδωρίδη; Ουχί! Θα πρέπει να κατανοήσετε ότι εγώ είμαι μέλος του ΕΠΑΜ, και υπακούω στις συλλογικές διαδικασίες του Μετώπου, όπως όλα τα μέλη του. Εδώ ο Θεοδωρίδης δεν κατόρθωσε να τα βγάλει πέρα στην αντιπαράθεσή του στην Συμμορία της Δραχμής με μέλη του ΕΠΑΜ που δεν είναι ούτε καν οικονομολόγοι και θέλει να αντιπαρατεθεί μαζί μου; Πάντως, αν όντως θέλει δεν έχει παρά να κάνει την αίτηση. Γιατί δεν την κάνει να δει πόσα απίδια χωρά το καλάθι; Εγώ θα εισηγηθώ να το δεχτούν τα όργανα του ΕΠΑΜ την δημόσια αντιπαράθεση ώστε να γελάσει λιγάκι το χειλάκι μας. Θα είναι μια καλή παράσταση με πολύ γέλιο. Αλλά μην νομίζετε η παρέα Θεοδωρίδη είναι μόνο λόγια. Επί της πράξης κλανομεντόλ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ27 Μαΐου 2013 - 12:45 μ.μ.
    Ακούστε με τον Θεοδωρίδη δεν αξίζει να ασχολείται κανείς. Πρώτο, ο τύπος δεν ξέρει τι λέει. Γιατί, αφενός, η συνολική χρηματοδότηση των τραπεζών δεν είναι 233 δις ευρώ, όπως νομίζει γιατί βρήκε τα ΦΕΚ, αλλά 360 δις ευρώ τουλάχιστον. Όποιος ψάχνει τα στοιχεία το γνωρίζει επακριβώς και το έχω αναλύσει δεκάδες φορές. Από αυτά πάνω από 132 δις ευρώ είναι ακόμη ανοιχτά, δηλαδή χρωστούμενα από τις τράπεζες, ενώ 50 δις ευρώ έχουν ήδη περάσει στο δημόσιο χρέος της χώρας που το οφείλει ο Έλληνας φορολογούμενος. Αυτά λένε τα στοιχεία και τα γνωρίζει όποιος ασχολείται επισταμένα μ' αυτά και ξέρει να διαβάζει αριθμούς. Πράγμα που αποκλείει τον Θεοδωρίδη και την παρέα του που ξέρουν να ψάχνουν μόνο ΦΕΚ. Επίσης ο κ. Θεοδωρίδης έφτιαξε ένα εξώδικο που ζητά έναντι της χρηματοδότησης των τραπεζών να γίνει κάποια ευνοϊκή ρύθμιση των ιδιωτικών δανείων. Από μόνο του το εξώδικο αυτό αποτελεί ύβρη για όποιον διαθέτει νομικές και οικονομικές γνώσεις, αλλά ας το πάρουμε στα σοβαρά. Τι ζητά; Να νομιμοποιηθεί η πρακτική καταχρηστικής χρηματοδότησης των τραπεζών - που εγώ καταγγέλλω και αναλύω πολλά χρόνια πριν ξυπνήσει ή υπάρξει θεοδωρίδης - έναντι ανταλλάγματος υπέρ των ιδιωτών οφειλετών. Κι αυτό εμφανίζεται ως δράση κατά των τραπεζών. Αντίθετα, εγώ ισχυρίζομαι ότι πρέπει να πάψει η χρηματοδότηση, να αφεθούν να χρεοκοπήσουν οι τράπεζες υπό δημόσιο έλεγχο και εκκαθάριση - ώστε να καθίσουν στο σκαμνί οι λωποδύτες τραπεζίτες - και να διαγραφεί τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος των ιδιωτικών δανείων προς νοικοκυριά και μικρομεσαίους. Η θέση αυτή προφανώς είναι υπέρ των τραπεζών κατά την λογική Θεοδωρίδη.
    Δεν θα αναφερθώ στην θέση του κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι υπέρ της αναγνώρισης του χρέους και της πληρωμής του με είδος. Πρώτο γιατί δεν ξέρω με τι είδος εννοεί. Με τα παιδιά του ίσως στην πορνεία για να ξεχρεωθούμε; Όπως και να έχει, εγώ υποστηρίζω την μονομερή καταγγελία του χρέους ως παράνομου και την διαγραφή του ώστε να σταματήσουμε να το πληρώνει ο ελληνικός λαός καθ' οιονδήποτε τρόπο. Προφανώς η δική μου θέση είναι υπέρ των τραπεζών και του κ. θεοδωρίδη εναντίον.
    Τέλος ο κ. θεοδωρίδης δεν είναι ικανός ούτε να αντιγράψει αυτά που αναλύω. Πότε και που μίλησα για αποθεματικό 60 δις ευρώ; Ξέρει σε τι αναφέρεται ο κ. αυτός; Προφανώς όχι. Γιατί αν ήξερα δεν θα έμπλεκε το όποιο αποθεματικό κι αν εννοεί με την καταθετική βάση "που θα πάρει το κράτος από τις τράπεζες". Όποιος ασκείται στο άθλημα που λέγεται οικονομική γνωρίζει ότι η καταθετική βάση σήμερα των 165 δις ευρώ είναι εικονική, δηλαδή λογιστική εγγραφή χωρίς κανένα αντίκρυσμα. Οι καταθέσεις έχουν φαγωθεί από τους τραπεζίτες. Γι' αυτό και λέω σ' όλους όσοι με ρωτούν από την αρχή της κρίσης να πάρουν να χρήματά τους από τις τράπεζες γιατί οι καταθέσεις τους δεν υπάρχουν και αργά ή γρήγορα θα φανεί. Αυτό έγινε στην Κύπρο και, αν θυμάμαι καλά, εγώ το πρόβλεψα, όχι ο κ. Θεοδωρίδης. Όπως και πολλά άλλα που έχουν επιβεβαιώσει τις αναλύσεις μου. Προφανώς κι αυτή η θέση μου είναι υπέρ των τραπεζών, ενώ του κ. Θεοδωρίδη που δεν ξέρει τι λέει, εναντίον!
    Αμίμητος πάντως είναι ο υπολογισμός του 1 τρις 650 δις ευρώ! Ο οποίος, άκουσον, άκουσον, βγαίνει από τον 10πλασιασμό των 165 δις ευρώ που είναι η εικονική καταθετική βάση των τραπεζών. Από που προκύπτει αυτό; Μόνο η αυτού μεγαλοφυΐα του κ. Θεοδωρίδη το γνωρίζει. Αυτή κι ο Θεός! Κανείς άλλος επί του πλανήτη. Γι' αυτό και να μου επιτρέψετε να με τρομάζει, να με πιάνει σύγκρυο για το τι θα ακουστεί, τι ανοησία κρύβει το "για να μην πούμε τα υπόλοιπα...".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΕ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ Ο Κος ΚΑΖΑΚΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΑΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΒΑΣΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΟΥΜΕ.......!!!!

    ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΜΑΝΟΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Λόγια Καζάκη...
    ''Από μόνο του το εξώδικο αυτό αποτελεί ύβρη για όποιον διαθέτει νομικές και οικονομικές γνώσεις, αλλά ας το πάρουμε στα σοβαρά.''

    οπότε κ Καζάκη αναμένουμε λοιπόν το δικό σας εξώδικο και τη δική σας αγωγή από το νομικό σας τμήμα....!!!!
    Αν το είχατε έτοιμο τόσα χρόνια που ''μιλάτε'' για τις τράπεζες είναι επιλήψιμο που δε το κοινοποιείτε στο πολίτη που εξαθλιώνετε καθημερινά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Την απάντηση σε αυτά που αναφέρει κ. Καζάκης θα την λάβει εντος των αμέσως επομένων ημερών και φυσικά δεν θα είναι του δικου του επιπέδου, προσβολής της οικογενείας του . Παναγιωτης Θεοδωριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κυριε Θεωδοριδη, με το να κανουμε (μεσω δικογραφων) χρηση των δικων των ψευτικων όπλων των εναντιον των , ειναι σα να δεχομαστε ως νομιμους(και να νομιμοποιουμε με την υπογραφημας) τους νομους εκεινους οι οποιοι εχουν προστεθει σε περιοδο κατοχης παρανομα στο ελληνικο συνταγμα και που κακως και δια της βιας εφαρμωζοντε , απλα επειδη το συνταγμα και η πατριδα τελουν υπο την κατοχη του εχθρου και της κομματοκρατιας . Συνεπως μην γελιεστε και αθελασας ξεγελατε και τους υπολοιπους δειτε ..ΚΆΘΕ ΕΞΩΔΙΚΟ , ΕΙΤΕ ΜΗΝΥΣΗ ΕΙΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΤΕ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟΥς ΚΑΤΟΧΗς ,(όπως την περιοδο που διανειουμε τώρα στην Ελλάδα) ΕΙΝΑΙ <<κατοχικο εγγραφο χωρις νομικη ή ουσιαστηκή ισχή.ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩς ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙς ΑΥΤΕς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΕΚΕΙΝΑ, ΔΕΝ ΣΤΕΚΟΥΝ ,ΟΥΤΕ ΝΟΜΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΑΝ Ο ΜΗΝΥΩΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩς ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΟΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ .ΔΕς ΕΔΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ .ΠΡΩΤΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΔΙΚΟΓΡΑΦΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ 120 , ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΟΜΙΜΕς ΜΗΝΥΣΕΙς . ΚΑΘΩς Η ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ 120 ΕΙΝΑΙ ΧΡΕΟς ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΟΛΙΤΗ . ΔΗΛΑΔΗ, ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΘΟΝΤΕ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ ΕΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΚΑΤΟΧΗς ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ , ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ Ως ΠΟΛΙΤΕς . ( ΕΙΝΑΙ ΔΕΥΤΡΕΥΟΥΣΑς ΚΟΙΝΟΝΙΚΗς ΤΑΞΕΩς ΠΟΛΙΤΕς ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΙΑς .(ΔΕΝ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΚΕΙΝΟΥς ΤΟΥς ΠΟΛΙΤΕς Ως ΝΟΜΙΜΟΥς ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩς ΟΥΤΕ Η ΔΥΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ Ως ΝΟΜΙΜΟΥς ) ΑΛΛΑ ΤΟΥς ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΟΝΟΝ Ως ΜΑΙΜΟΥ ΠΟΟΙΤΕς . ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΙΤΕς ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕς ΠΟΛΙΤΕς . ΚΟΥΚΙΑ ΜΕΤΡΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ.......ΔΕς ...Σε περιόδους κατοχής και κατάλυσης του Συντάγματος ,να ξέρετε οτι , απο τη στηγμη που η αστυνομία , ο στρατός ΚΑΙ Η ΔΥΚΑΙΟΣΎΝΗ λάβουν επισήμως γνώση οτι κάποιος πολίτης εχει με δικόγραφο ενεργοποιεισει το αρθρο 120 του συντάγματος , υποχρεούνται(βασει της ΔΙΕΘΝΟΥς ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗς νομοθεσίας και προπάντων του Ορκου πουχουν δώσει) απο εκεινη τη μέρα και έκτοτε, να τον προστατεύουν , πάντα να μάχονται στο πλευρό του ή ακομη και να τον εφοδιάσουν με οπλισμό αν κι όποτε αυτος ο πολιτης το ζητήσει .
    .Προς αποφυγή εμφυλίου , Τουτα εδω , τα καταθέτουμε το συντομότερο ,ειτε μεμονωμένα ειτε ομαδικώς .
    Δηλώνω ενόρκως προς την εφορία , προς κάθε ενδιαφερόμενη αρχή και προς κάθε φυσικό πρόσωπο , οτι απο σήμερα και καθ΄όλη τη διάρκεια που η πατρίδα μου , το σύνταγμά της και η δημοκρατία της τελούν υπο την κατοχή του εχθρού και της κομματοκρατίας , θα πολεμήσω μεχρι τελικής πτώσης τον όποιον αποπειραθεί ή σκεφθεί να επιβάλει σε μένα ή τους συμπολίτες μου την εφαρμογή του νόμου εκείνου ο οποίος έχει θεσπιστεί μέσω κατοχής απο επίορκους νομοθέτες πολιτικούς και κατηγορουμένους απο τη δικαιοσύνη για το κακούργημα της εσχάτης προδοσίας ...... . Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της ιερής δηλώσεως , παίζει πολυ σημαντικό ρόλο για αυτούς που καταθέτουν τούτα,διοτι τούς παρέχει καλύτερη κάλυψη όσο αυτή, κατατίθεται σε κοντινότερο χρονικό διάστημα απο το χρόνο τέλεσης των κακουργηματων εκείνων που καταγγέλονται μέσα σαυτην ) .δείτε

    Προστατέψτε νομικά(και ουσιαστικά) τουλάχιστο ,ό,τι υλικό και πνευματικό σας έχει απομείνει . Προστατεψτε τα παιδια και τα εγγόνια σας δώστε τους τη δυνατότητα να μπορούν να αντισταθούν νομικά αλλα και ουσιαστικά .
    Καταθέτουμε το συντoμότερο, την ιερή δήλωση(ή κάποια άλλη ανάλογη, ειτε ομαδικά ειτε μεμονωμένα στο ΑΤ της περιοχής σας ,.(δε χρειάζεται παράβολο και κρατείστε(ό π ω σ δ ή π οτε) επικυρωμένα αντίγραφα .. ΗΔΗ,ΜΕΧΡΙ ΣΤΗΓΜΗς ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.000 ΠΟΛΙΤΕς ταχουμε καταθεσει και εχουμε νομιμοποιησει(ΕΘΝΙΚΆ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩς) την αντίσταση που προβάλουμε για την αποτιναξη της σκλαβιάςμας ,καθως και την ΟΠΛΟΚΑΤΟΧΗ ...., ( ΕΝΥΜΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥς ΠΆΝΤΕς να καταθεσουν όσο είναι νωρίς ωστε να αποκτήσουν πραγματικά δικαιώματα ΚΑΘΩς ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑhttp://www.scribd.com/doc/143299694/Declaration.

    ΑπάντησηΔιαγραφή