Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ! και πολύ είναι .ΤΟ ΝΕΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΙΝΑΙ  ΤΟ    www.antistasitora.org    
ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΕΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2015

                                 ΔΗΛΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ        ........................          /       /2013

Ονοματεπώνυμο.....................................................................
Κατοίκου ................................................................................
Με ΑΦΜ ………............... Δ.Ο.Υ...….....................Δ.Τ. ..........................
Τηλ:
Κάτοχος του υπ’ αριθμόν κυκλοφορίας _____________ οχήματος, 

ΠΡΟΣ
Τον κ. Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. ................................................

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Υπουργό Οικονομικών – Ν.Σ. Κράτους – Διοικητή Τροχαίας
Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Θέμα: «Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2014»

Κύριε προϊστάμενε
Με το γραμμάτιο πληρωμής ........................................ κατέβαλα το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου, έναντι τελών κυκλοφορίας έτους 2014 για το αυτοκίνητό μου με ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ............................................. έναντι της χρήσης του κακού οδικού δικτύου αναφέροντας σας την αιτιολογία για αυτήν την ενέργεια μου:
1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στον νομό ........................... , για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό....................... και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές του τέλους του νομού .........................ιδιοκτήτες των Ι.Χ. . Η υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες και η τρόικα .
Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάστακτα χαράτσια.
2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου της ..........................  και του Δήμου που διαμένω.
3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!
6) Διότι, ενώ το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκε, κατά 60 %-100%, συνέπεια της δικής σας κακής διαχείρισης του κράτους ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία.
7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητό μου το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους.  
                                                                                                                                                 Με τιμή


 Αν θέλετε στειλτε μας email να σας στείλουμε τα έντυπα.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ  ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Παίρνουμε από το ταμείο της εφορίας ένα παράβολο του ενός ευρώ.
Το συμπληρώνουμε με τα στοιχεία του αυτοκινήτου και τα δικά μας.
Γράφουμε επάνω στην δήλωση τα στοιχεία του παράβολου και αφού κόψουμε το απόκομμα  που το κρατάμε εμείς πάμε στο πρωτόκολλο της εφορίας και ζητάμε να καταθέσουμε την δήλωση με επισυναπτόμενο το παράβολο και να μας δώσει η υπάλληλος φωτοτυπία της κατατεθειμένης δήλωσης με τον αριθμό πρωτοκόλλου επάνω.
Εαν δεν παραλάβει το παράβολο το κρατάμε εμείς. Τον αριθμό του παραβόλου τον έχουμε γράψει στην δήλωση και έτσι γνωρίζει η εφορία το έναντι. 
Η υπάλληλος θα μας ρωτήσει σε ποιο τμήμα θα πρέπει να το δώσει και θα της πούμε στο τμήμα εσόδων και στο τμήμα αυτοκινήτων.
Αν αρνηθεί να το παραλάβει θα ζητήσουμε να μας δώσει γραπτώς ότι δεν το παραλαμβάνει και να μας δείξει τον νόμο η την εγκύκλιο που λέει ότι δεν επιτρέπεται να παραλάβει οποιαδήποτε έγγραφη δήλωση από φορολογούμενο πολίτη.
Σε άρνηση της να πράξει και τα δυο της λέμε ότι θα φωνάξουμε την αστυνομία να καταγράψει το συμβάν της άρνησης παραλαβής του εγγράφου και θα στραφούμε δικαστικά κατ αρχάς με μήνυση εναντίον της για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας και με αγωγή θα διεκδικήσουμε και αποζημίωση για αυτήν την ενέργεια της σε βάρος μας από την προσωπική της περιουσία.
Θα το πάρει και πιθανόν να πει  και ένα τραγούδι.
Αν δεν το πάρει καλούμε την αστυνομία και καταγράφει το συμβάν και προχωράμε στις δικαστικές ενέργειες μέσω του Σωματείου.


                                                                        ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ  ΤΩΡΑ

31 σχόλια:

 1. ΟΤΙ ΝΕΟΤΕΡΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Σε δίλιτρο αυτοκίνητο ισχύει και για το φόρο πολυτελείας;
  Ευχαριστώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. παρακαλω να μου στειλετε τα εγγραφα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Και σε μένα παρακαλώ πολύ στείλτε τα εγγραφα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. παρακαλω πειτε μας τις συνεπειες για αυτην την ενεργεια . την αρνηση πληρωμης των τελων .το εκανα και περισυ και αναρωτιεμαι τι θα μου ερθει φετος..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΠΙΣΤΟΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ-ΔΥΣΤΗΧΩΣ.

   Διαγραφή
 8. Και εγώ με ένα ευρώ πλήρωσα πέρισυ τα τέλη κυκλοφορίας και δεν μου ήρθε άλλη χρέωση και το έκανα πάλι φέτος. Βέβαια στη ΔΟΥ με κοιτούσαν σαν να ήμουν αριανός αλλά το πήραν το έγγραφο και με τη βούλα του διευθυντή και με αριθμό πρωτοκόλου. Κάντε το περνάει!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το ερώτημα είναι τι γίνεται όταν θα θες να πουλήσεις το αυτοκίνητο, καθώς τώρα πια ζητάνε να προσκομίσεις βεβαίωση πληρωμής τελών όλων των ετών. Εδώ σε θέλω τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. δεν πουλαμε και δεν αγοραζουμε ...

   Διαγραφή
  2. Όταν έχουμε πόλεμο δεν λέμε τέτοια και δεν σκεφτόμαστε έτσι. Δεν φοβόμαστε κάποιον που μας κλέβει. Πες μου ότι δεν μας κλέβουν .

   Το σύστημα δεν σέβεται τον άνθρωπο και άρα είναι απάνθρωπο, εγκληματικό, αντισυνταγματικό, παράνομο και σε οδηγεί σε μονόδρομο. Πρέπει να το παρακάμψουμε. Αυτός είναι και ο σκοπός του διαφορετικού τρόπου πληρωμής των τελών - εκτός δικτύου - όπως και της χειροποίητης κατάθεσης της φορολογικής δήλωσης.

   Το σύστημα προστατεύει τους αριθμούς (την ευημερία τους) και όχι τον άνθρωπο , όχι την ευημερία του ανθρώπου. Έτσι και οι υπάλληλοι του, εξυπηρετούν τους αριθμούς και όχι τους ανθρώπους!

   Άρθρο 2 του συντάγματος «Η πρωταρχική προτεραιότητα της πολιτείας είναι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του Ανθρώπου.
   Και μόνο με αυτό μπορούμε να τους δικάσουμε.

   Όχι λοιπόν τα στοιχεία των περιουσιακών μας στοιχείων στον εχθρό. Και πες μου ότι δεν εφαρμόζουν κανόνες και εντολές, των γερμανοτσολιάδων και άλλων.

   Επίσης, μπορεί ο εισαγγελέας να τους σύρει στο σκαμνί, με τη κατάθεση – καταγγελία της ιερής δήλωσης. Βάση του όρκου τους, ορκίζονται να υπηρετούν τα συμφέροντα των Ελλήνων, κάτι που φυσικά δεν κάνουν, για αυτό και πάσχουμε, για αυτό και φτάσαμε ως εδώ.

   Διαγραφή
 10. Παρακαλω στειλτε μου τα εντυπα!!! Ευχαριστώ!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Παρακαλω στειλτε μου τα εντυπα
  prokoposdhm@yahoo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ.
  ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟ, ΟΣΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΓΙΝΕΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Η διαδικασία αυτή εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια και η εφορία αποδεδειγμένα έχει βεβαιώσει το διπλάσιο των τελών ως οφειλή προς το δημόσιο.(Κώδικας Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων)
  Τι προτείνετε ως επόμενο βήμα σε αυτήν την περίπτωση;
  Ευχαριστώ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. σαν απάντηση θα μπορούσε να ήταν: για να πάρει τα χρήματα η εφορία η άλλοι ένας τρόπος απλός να πάει ο πολίτης μόνος του μετά απο φόβο η αλλο! δεύτερος τρόπος: μετά την ανάληψη καθηκόντων του βασιλέα πρώτη μας δουλειά να αλλάξουμε αυτόν τον κατάπτυστο νόμο με τα τέλη κυκλοφορίας παρακαλάω πολύ! ελπίζω να σας κάλυψα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΚΙ ΕΓΩ ΤΑ ΕΝΤΥΠΑ.
  ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟ, ΟΣΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΧΟΡΤΑΓΟ ΓΙΝΕΤΕ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΙΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ (ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ GeM) TO DIKO MOY! ΔΙΑΙΤΑ ΣΥΜΕΝΕΙ: ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΜΙΜΑ. ΤΟΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ. ΑΠΛΑ ΜΕ ΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΑ ΦΕΥΓΑΝΕ ΓΙΑ ΣΑΧΟΥΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΕΝΩΝΤΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ Η ΑΛΛΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. γεια σας, είμαι στην ευχάριστη θέση να σας υπενθυμίσω ότι απολάμβανα ένα σοβαρό δάνειο με πιστωτικό δανειστή που έχει χορηγήσει € 10.000.000 για να αναβιώσει και να χρηματοδοτήσει
  της εταιρείας. Για να επικοινωνήσετε μαζί του γράψτε το

  Email: davidsovi125@gmail.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αν μπορει καποιος να μου πη ποιος νομος η σε ποιο αρθρο του συνταγματος αναφερη η υοδεικνη οτι δινεται το δικαιωμα οσο αφορα τα τελη να εφαρμοστη αυτη η μεθοδο του 1€€

  ΑπάντησηΔιαγραφή