Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ !!! ΑΝ ΕΛΕΓΕ ...ΝΑΙ ...ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ !!!


«Αυτοί που διέσυραν τη χώρα μας σαν διεφθαρμένη, ζητούν από τους βουλευτές ως και …ελβετικό πιστοποιητικό ότι δεν είναι κλέφτες», τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για την πρόταση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, για το άνοιγμα λογαριασμών των βουλευτών στην Ελβετία.
«Προφανώς, αργότερα θα ζητήσουν ανάλογα πιστοποιητικά…
τιμιότητας και από τους άλλους φορολογικούς παράδεισους. Αστεία πράγματα…», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ, σημειώνοντας ότι «αφήστε που οι απατεώνες τα έχουν σε off shore και μια τέτοια κίνηση, τελικά θα τους αθώωνε κι από πάνω».
«Σε αυτό το παιχνίδι του ΠΑΣΟΚ, που – για λόγους λαϊκισμού – ρίχνει το κύρος της Ελληνικής Βουλής, εμείς δεν συμμετέχουμε», υπογράμμισε ο κ. Μιχελάκης και επανέλαβε την πρόταση της ΝΔ «για έλεγχο του “πόθεν έσχες” όλων όσοι διετέλεσαν πρωθυπουργοί, υπουργοί, υφυπουργοί ή αρχηγοί κομμάτων από το 1974 έως και σήμερα».
Για τη Νέα Δημοκρατία, κατέληξε είναι «η μόνη οδός που θα ρίξει φως και διαφάνεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου