Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : ΑΝTI life style ! V MEDIA . 21/5/2013


Το κίνημα “Αντίσταση τώρα” δημιουργήθηκε τον Σεπτέμβριο 2011 με στόχο να πολεμήσει το σύστημα με τα ίδια του τα όπλα, νομικά όπλα.
Το μεγάλο μυστικό είναι ότι το κράτος όλες του τις κινήσεις τις κάνει εγγράφως. Τα πάντα
είναι καταγραμμένα στα ΦΕΚ, στα φύλλα εφημερίδας της κυβέρνησης.
Μέσα στα ΦΕΚ λοιπόν υπάρχει η αλήθεια. Και η αλήθεια είναι ότι ο προϋπολογισμός της Ελλάδος, ήταν και εξακολουθεί να είναι πλεονασματικός – αν αφαιρέσουμε τους τόκους και τα χρεολύσια. Η Ελλάς στην ουσία δεν έχει οικονομικό πρόβλημα.
Με νομικά όπλα υπάρχει η δυνατότητα
  1. να επιστραφούν όλες οι παράνομες κρατήσεις που έγιναν στους δημοσίους υπαλλήλους στην μετά μνημονίων εποχή
  2. να επανέλθει ο μισθός τους στην προ μνημονίων εποχή
Οι τράπεζες έχουν κατακλέψει τον ελληνικό λαό. Οι αποδείξεις υπάρχουν στα ΦΕΚ. Καί έχουμε έννομο συμφέρον σαν φορολογούμενοι πολίτες (ακόμα κι αν δεν έχουμε πάρει κανένα δάνειο από τράπεζες) με αγωγή να ζητήσουμε:
  1. να επιστραφούν τα κλεμμένα
  2. ηθική βλάβη 1 εκατομμύριο ευρώ ο καθένας
  3. να δεσμευθούν οι περιουσίες των τραπεζών σαν νομικά πρόσωπα, ατομικά των μελών των ΔΣ των τραπεζών, των υπουργών οικονομικών που έχουν υπογράψει τις υπουργικές αποφάσεις, των αρχηγών όλων των κομμάτων, του προέδρου της Βουλής, του προέδρου της Δημοκρατίας, των δύο υπηρεσιακών Πρωθυπουργών και του διοικητή της τράπεζας της Ελλάδος, μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Οι εφοριακοί έχουν υποχρέωση να μην εκτελέσουν διαταγές προδήλως αντισυνταγματικές (χωρίς να χρειάζεται να είναι αποδεδειγμένα αντισυνταγματικές, ή με δικαστικές αποφάσεις), όπως για παράδειγμα είναι η κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων φορολογουμένων πολιτών που χρωστάνε στην εφορία και αδυνατούν να πληρώσουν. Αν παρόλα αυτά εκτελέσουν τις διαταγές αυτές τότε έχουμε έννομο συμφέρον με αγωγή να διεκδικήσουμε από αυτούς (γιατί αυτοί δεν έχουν καμία ασυλία) ποσά ανάλογα με τη βλαβη που μας προκάλεσαν.
Όλα τα δικόγραφα που είναι προϊόντα δουλειάς του κινήματος, μπορεί να τα ζητήσει οποιος επιθυμεί από το κίνημα. Θα τα λάβει δωρεάν. Και αν θέλει μπορεί να διεκδικήσει τα έννομα δικαιώματα του ο καθένας με τον δικό του δικηγόρο.
Ο κόσμος δεν πρέπει να φοβάται, πρέπει να ρωτάει για να μαθαίνει.
Σχετικά με το χαράτσι…
Σε περίπτωση άρνησης της εφορίας να κλείσει τα βιβλία επιχείρησης όταν ο φορολογούμενος χρωστάει και αδυνατεί να πληρώσει.
Περί δημοκρατίας
Ένας αυτοαποκαλούμενος αντιμνημονιακός δεν είναι στην πραγματικότητα αντιμνημονιακός όταν …
Περί χρεωκοπίας – Ευρώ ή δραχμή;
Περί κόκκινων δανείων
Τι ακριβώς σημαίνει ανακεφαλαιοποίηση; Που υπάρχει αυτός ο όρος; Και από τη στιγμή που βασισμένοι σε μια ορολογία κυριολεκτικά ανύπαρκτη, ανακεφαλαιοποιούν τις τράπεζες και υπάρχει προηγούμενο, γιατί να μην πάμε κι εμείς να μας ανακεφαλαιοποιήσουν με ένα εκατομμύριο τον καθένα;
Με λάθος έθνος τα βάλανε

  ΠΗΓΗ    ...http://hellascitizen.wordpress.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου