Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΑΡΧΙΚΗΣ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ .


Αφού καταθέσουμε το εξώδικο  στο πρωτόκολλο της εφορίας που ανήκουμε , πάμε στο εισόδημα και ζητάμε να παραλάβουν την αρχική μηδενική μας δήλωση ( Έχουμε γράψει στο Ε1 ,που εκτυπώσαμε από το taxisnet, μόνο τα στοιχεία μας και την υπογραφή μας ) .
Ο υπάλληλος δεν θα την παραλάβει και θα μας στείλει στον προϊστάμενο του και εκείνος στον διευθυντή .
Ότι και να μας πει ο διευθυντής του λέμε ότι δεν έχουμε καμιά σχέση με το ίντερνετ και ούτε θέλουμε να έχουμε και εφ όσον δεν παραλάβει την αρχική μηδενική , τότε καταθέτουμε την κάτωθι δήλωση ( με συνημμένο το Ε1) με τα δικά μας στοιχεία στο πρωτόκολλο και παίρνουμε αντίγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου επάνω του .





ΠΡΟΣ

Δ.Ο.Υ. .......................................



Παρουσιάστηκα σήμερα   ......./......../ 20.....  
στην Δ.Ο.Υ. ...................................................
να καταθέσω Αρχική μηδενική δήλωση εισοδήματος λόγω έλλειψης των απαραίτητων δικαιολογητικών που θα την συνοδεύουν και η αρμόδια υπάλληλος στο εισόδημα καθώς και ο διευθυντής της Δ.Ο.Υ. αρνήθηκαν να την παραλάβουν .
Υποβάλω συνημμένα στο πρωτόκολλο την δήλωση την οποίαν αρνήθηκαν να παραλάβουν και επιφυλάσσομαι, για οποιανδήποτε πράξη επιβολής προστίμου η προσαύξησης , ότι θα διεκδικήσω αποζημίωση στα αστικά δικαστήρια από τους αρμόδιους υπαλλήλους της εφορίας .
Καταθέτω το συγκεκριμένο συμβάν προς γνώσιν και με την επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος μου .




                                                                                                     Ο    ΔΗΛΩΝ

ΕΠΩΝΥΜΟ .........................................................................

ΟΝΟΜΑ ...............................................................................

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ..........................................................................

Α.Φ.Μ. ...................................................................................

Α.Δ.Τ. .....................................................................................

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ..........................................................................

3 σχόλια:

  1. Καλησπέρα παιδιά.Η προσπάθειά σας είναι ίσως η πιο αξιόλογη και πιο οργανωμένη που αφορά τον τομέα του νομικόυ - δικαστικού πολέμου που πρέπει να κηρύξουμε στο σύστημα χρησιμοποιώντας τα ίδια του τα όπλα.Είμαι μέλος της λαϊκής συνέλευσης Πετραλώνων - Θησείου - Κουκακίου και από την αρχή αυτής της βρώμικης υπόθεσης έχω κυρήξει στάση πληρωμών απέναντι στους παράνομους διαχειριστές της εξουσίας. Μάλιστα πέρυσι δεν κατέθεσα ούτε φορολογική δήλωση ως πράξη πολιτικής ανυπακοής και ενώ θα μπορούσα ως άνεργος με την βεβαίωση του ΟΑΕΔ να έχω << απαλλαγή >> από το << χαράτσι >> αλλά και από τον φόρο τεκμαρτού εισοδήματος.Φέτος σκοπεύω να εφαρμόσω αυτό που προτείνεται.Τις τελευταίες 20 ημέρες που έμαθα για το κίνημα << Αντισταση τωρα >> προσπαθώ να ενημερώσω όσους περισσότερους μπορώ.Μεσα στις επόμενες ημέρες μαζί με άλλους δύο συμπολίτες μου ( που ελπίζω μέχρι τότε να γίνουν περισσότεροι ) σκοπεύουμε να επισκευθούμε την εφορία και να καταθέσουμε το εξώδικο και την μηδενική δήλωση.Θα ήθελα να σας μεταφέρω δύο ερωτήματα τους μιας και δεν διαθέτουν σύνδεση διαδυκτίου.Ο ένας είναι συνταξιούχος και ο άλλος μακροχρόνια άνεργος.Το αντίγραφο της δήλωσης που θα λάβουμε από το πρωτόκολλο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αντίγραφο κατάθεσης φορολογικής δήλωσης ή ως εκκαθαριστικό εάν ζητηθεί από κάποια υπηρεσία ? Στην μεν πρώτη περίπτωση ( συνταξιούχος ) για να μην υπάρξει πρόβλημα στην καταβολή της σύνταξης και στην δεύτερη ( μακροχρόνια άνεργος ) για την ανανέωση του βιβλιαρίου ασθενείας ή για οποιαδήποτε άλλη συναλλαγή με το δημόσιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα κε Αθανασοπουλε , την στιγμη που εχουμε στα χερια μας οτι η εφορια εχει παραλαβει δηλωση μας ασχετως αν δεν αναφερουμε ποσα , ειναι υποχρεωμενοι να την δεχτουν. Θελουν δηλωση και εμεις την εχουμε καταθεσει και τους την δειχνουμε. Δεν εχει σημασια τι στοιχεια αναφερει μεσα. Εκαθαριστικο βεβαια δεν ειναι . Στην εφορια Ψυχικου παρελαβαν το πρωτοτυπο Ε1 και δεν χρειαστηκε η αναωτερω δηλωση στο πρωτοκολλο. Για οτι επιπλεον τηλεφωνησε μαςστα τηλεφωνα που αναφερονται επανω αριστερα στην πρωτη σελιδα του blog. παναγιωτης θεοδωριδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο θα κανω αλλα.αργησα πολυ να ξυπνησω παρα πολυ μας εκπαιδευσανε 40 χρονια για αυτο αυτο θα κανω στη δηλωαη μου του 2019 σας ευχαριστω εγω και η οικογενεια μου ολλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή