Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ << ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ >> !!!



ΚΙΝΗΜΑ 

<< ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ >>


«ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ - ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΡΑ»




Ι. Σκοπός μας είναι η με ειρηνικό τρόπο πολιτειακή, κοινωνική και οικονομική απελευθέρωση των Ελλήνων πολιτών από τους ξένους και ντόπιους υπηρέτες αλλότριων προς την Ελλάδα συμφερόντων.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΞΕΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ, Η ΧΩΡΑ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΛΟΝ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΥΗΜΕΡΟΥΝ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ: ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ-ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΤΩΡΑ

ΕΜΕΙΣ, Ο ΛΑΟΣ, ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ.

«Η ΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ» (ακροτελεύτια διάταξη) ΑΡΘΡΟ 120 του ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ






Στην προσπάθεια αυτή χωρούν όλοι οι Έλληνες πολίτες που αισθάνονται ότι μας ενώνουν οι ίδιες αγωνίες και αρχές.

Βασική προϋπόθεση: η απαλλαγή από κομματικές νοοτροπίες, που μόνο στόχο είχαν πάντα τη διαίρεση του ελληνικού λαού και τον αποπροσανατολισμό του από τα σοβαρά προβλήματα που θα έπρεπε να τον απασχολούν και η πίστη στη δύναμη μας να αλλάξουμε τη μοίρα μας μόνοι μας.

Οι μόνοι που περισσεύουν είναι οι φασίστες, οι εθνομηδενιστές, οι οικονομικοί διεθνιστές, τα ενεργά μέλη κομμάτων, οι αρχισυνδικαλιστές και όσοι μάχονται τον Ελληνισμό.

Προς επίτευξη του σκοπού μας, επιδιώκουμε να ενημερώσουμε για τις θέσει μας και να επεκτείνουμε την δράση μας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό και δεν αποκλείεται από τις αρχές μας η συνένωση ή
η συνεργασία μας με άλλα κινήματα, ομάδες ή φορείς ομοειδών αρχών και επιδιώξεων.



ΙΙ. ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ
ΤΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΧΩΡΙΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ:

1) Παίρνουμε την προστασία του Συντάγματός μας στα χέρια μας (άρθρο 120Σ), το οποίο θεσπίζεται μόνο από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και υπάρχει μόνο υπέρ του ΛΑΟΥ και του εθνικού συμφέροντος

2) Καταγγέλλουμε και  καταργούμε τα μνημόνια και τις δανειακές συμβάσεις ως άκυρα και ως αντίθετα στη μόνη νόμιμη λαϊκή βούληση και εκδιώκουμε την «ΤΡΟΪΚΑ». Καταργούμε όσους νόμους ψήφισαν οι τελευταίες 2 κυβερνήσεις, με απώτερο στόχο τον περιορισμό των ατομικών μας ελευθερίων και τη νόθευση της δημοκρατικής αρχής

3) Αρνούμαστε και διαγράφουμε το συνολικό απαιτούμενο κρατικό χρέος (το οποίο σε κάθε περίπτωση έχει ήδη εξοφληθεί, τουλάχιστον εις διπλούν), ως επαχθές, απεχθές και παράνομο. Μόνο κριτήριο οποιασδήποτε διαπραγματεύσεως η επιβίωση του ελληνικού λαού.

4) Διεκδικούμε και απαιτούμε άμεσα τις γερμανικές πολεμικές αποζημιώσεις (πέραν των ιδιωτικών απαιτήσεων) προς το Ελληνικό Κράτος

5) Εθνικοποιούμε τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της Χώρας και τους τομείς που άπτονται της εθνικής μας ασφάλειας. Αναλαμβάνουμε τον πλήρη εθνικό έλεγχο του χρηματοπιστωτικού τραπεζικού συστήματος της Χώρας. Διευκρινίζεται, ότι εθνικός έλεγχος δεν σημαίνει μεταβίβαση προς το κράτος των τραπεζικών χρεών που δημιούργησαν οι τραπεζίτες τα οποία θα κληθούν να καλύψουν. Η επιλογή αποχώρησή μας ή όχι από το ευρώ, θα πραγματοποιηθεί με μόνο κριτήριο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επίτευξη κέρδους άμεσου και μακροπρόθεσμου για τον Ελληνικό Λαό.

ΙΙΙ. ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΞΥΓΕΙΑΝΣΕΩΣ ΤΟΥ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ


1) Άμεση κατάργηση της βουλευτικής ασυλίας και του νόμου περί ευθύνης υπουργών.
Άμεση κατάργηση των βουλευτικών επιδομάτων, υπουργικών, πρωθυπουργικών και Προεδρικών χορηγιών, διευκολύνσεων και σε είδος παροχών, πρόσθετων ασφαλιστικών παροχών κλπ που λαμβάνουν τα πολιτικά πρόσωπα και μείωση της αποζημιώσεώς τους στον τιμητικό μισθό ύψους του μέσου όρου των αποδοχών των δημοσίων υπαλλήλων.

2) Άμεση κατάργηση κάθε είδους επιχορηγήσεων από εθνικούς ή ευρωπαϊκούς οικονομικούς πόρους προς τα κόμματα

3) Αυστηρό ασυμβίβαστο των προσώπων, μεταξύ των αξιωμάτων της εκτελεστικής, νομοθετικής και δικαστικής εξουσίας και μη συμμετοχή των εκλεγέντων βουλευτών σε υπουργικές θέσεις .

4) Κατάργηση των θέσεων που καταλαμβάνουν πολιτικά πρόσωπα στον δημόσιο τομέα (γενικούς γραμματείς, διοικητές οργανισμών κλπ)

5) Υποχρέωση απόδοσης λογοδοσίας των ασκούντων δημόσια πολιτική εξουσία και διαχείριση δημοσίου χρήματος κατά το πέρας των καθηκόντων τους, θέτοντας ως υπέγγυα όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία και των συγγενών τους ως γ’ βαθμού συγγενείας, μέχρι την αποδοχή της λογοδοσίας.
Επίσης, καταγραφή των κινητών και ακίνητων περιουσιακών στοιχείων όλων των προσώπων που καταλαμβάνουν πολιτικές θέσεις (Πρωθυπουργού, Υπουργών, Βουλευτών, Γραμματέων, κλπ) και συγγενών μέχρι γ’ βαθμού και σύγκριση τους μετά το πέρας της θητείας τους ΚΑΙ απαγόρευση εκποιήσεως της περιουσίας τους κατά την διάρκεια της θητείας τους και μέχρι την αποδοχή της λογοδοσίας τους. Σύγκριση με την οικονομική κατάστασή τους  μετά την αποχώρησή τους από την θέση αυτή και αιτιολόγηση της πιθανής επαύξησή τους, άλλως συντηρητική δήμευση μέχρι την δικαστική διαλεύκανση της υποθέσεως.

6) Φορολογικός και περιουσιακός (επί κινητών και ακινήτων) έλεγχος σε όλους (ακόμη και στους αποβιώσαντες) τους διατελέσαντες Πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές γενικούς γραμματείς, διοικητές οργανισμών,  μέχρι συγγενείας γ’ βαθμού από το 1974 και εντεύθεν. Μέχρι δεν την ολοκλήρωση του ελέγχου ή την έκδοση τελεσίδικης δικαστικής αποφάσεως (σε περίπτωση δικαστικής εμπλοκής) προσωρινή δέσμευση των ακίνητων και κινητών περιουσιακών τους στοιχείων.
Διεξαγωγή έρευνας προς κάθε κατεύθυνση (συμπεριλαμβανομένων και μη πολιτικών) από το 1974 και εντεύθεν για την αναζήτηση και καταλογισμό διοικητικών, αστικών ή ποινικών (όσες δεν έχουν παραγραφεί) ευθυνών για την  χρεωκοπία της Ελλάδος και παραδειγματική τιμωρία αυτών που θα κριθούν ένοχοι.
Στους ενόχους, πέραν του καταλογισμού των αστικών η ποινικών ευθυνών τους, ως διοικητικό ατιμωτικό μέτρο, θα επιβάλλεται η αφαίρεση της Ελληνικής Ιθαγένειας και ο εξοστρακισμός τους .

7) Άμεση κίνηση νομικών και πολιτικών ενεργειών με εκλογές σε δημοτικό επίπεδο για την ανάδειξη συγκροτήσεως Συντακτικής λαϊκής Εθνοσυνέλευσεως (όχι αποτελούμενη από βουλευτές ή εν γένει πρόσωπα που είναι φορείς πολιτικής εξουσίας) για δημοκρατική αλλαγή του Πολιτεύματος προς μια υποχρεωτικά δημοψηφισματική και αμεσοδημοκρατική Πολιτεία με πρόβλεψη υποχρεωτικής ποσόστωσης κληρώσεως στα αξιώματα.


IV. ΑΜΕΣΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΚΤΙΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

1) Δημιουργία δικτύου ανταλλαγής προϊόντων στις γειτονιές. Εκλογή επιτροπής δικτύωσης των ανταλλαγών σε κάθε γειτονιά.
Στα πλαίσια αυτά παροτρύνουμε όλους τους πολίτες και ειδικά τους αγρότες, να αναπτύξουν άμεσα την καλλιέργεια της γης, όπου είναι δυνατόν και να αυξήσουν την παραγωγή γεωργικών προϊόντων, όχι με σκοπό το εμπορικό κέρδος αλλά για να αντιμετωπίσουμε τις άμεσες ατομικές ανάγκες σίτισης του πληθυσμού σε επικείμενη έκτακτη κατάσταση της χώρας και όχι να εξαρτάται η διατροφή μας από τις εισαγωγές.
2) Συναντήσεις στις πολυκατοικίες μας, μεταξύ μας, εντοπισμός των καθημερινών προβλημάτων και προσπάθεια από κοινού επίλυσης τους.

3) Εκλογή επιτροπής αγώνα σε κάθε γειτονιά, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ τους ΑΜΕΣΑ ΠΛΗΤΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ. Καθημερινή επαφή μεταξύ μας με βασικό κανόνα: αφήνουμε πίσω μικροπρεπείς, απορριπτικές ή απαξιωτικές για τον συνέλληνα συμπεριφορές και φοβίες του παρελθόντος. Θυμόμαστε πάντα «ό,τι συμβαίνει στο γείτονα σήμερα, αύριο θα συμβεί στο δικό μας σπίτι».
4) Προσπάθεια να συμπεριλάβουμε στον κύκλο μας τον εργάτη, την καθαρίστρια, το βιοτέχνη, τον αστυνομικό, τον εφοριακό, τον δικηγόρο, κλπ. Όλες οι κοινωνικές ομάδες πρέπει να είναι ενωμένες.

5) Η προσπάθεια μας αυτή είναι οργανωμένη στο πρότυπο των αγώνων των προγόνων μας, συντεταγμένα, με σοβαρότητα, με προσήλωση στο σκοπό μας, με πίστη και εμπιστοσύνη στον συμπολίτη μας. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι μόνο αν ολόκληρος ο λαός είναι ενωμένος θα μπορέσουμε να απαλλαγούμε ειρηνικά από τους διαφθορείς μας και να επιτύχουμε την αναγέννησή μας .

VΙ. ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ


1) ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ
Αποχώρηση από κάθε διεθνή σύμβαση  που μετατρέπει την Ελλάδα σε απάνθρωπο ευρωπαϊκό στρατόπεδο συγκέντρωσης παρανόμων μεταναστών. Αυστηρός αποκλεισμός των συνοριακών εισόδων και ελεύθερη προώθηση των παράνομων  μεταναστών προς όποια κατεύθυνση της Ευρώπης επιθυμούν. Καμία νομιμοποίηση παραμονής παρανόμων μεταναστών, με εξαίρεση τους ανθρωπιστικούς λόγους και τους λόγους πολιτικού ασύλου. Έλεγχος και ακύρωση άμεσα όλων των παρανόμων ελληνοποιήσεων των τελευταίων 10 ετών και επιστροφή των εν λόγω αλλοδαπών στις χώρες τους.

2) ΠΑΙΔΕΙΑ
Άμεσος εκσυχρονισμός του εκπαιδευτικού συστήματος με έμφαση στη δημιουργική διδαχή της κλασσικής ελληνικής παιδείας και γλώσσας προσαρμοσμένων στο ανάλογο επίπεδο όλων των βαθμίδων υποχρεωτικής εκπαιδεύσεως. Αφετηρία για τη δημιουργία ευσυνείδητων, ελεύθερων, αδέσμευτων και με κριτικό πνεύμα πολιτών.
Κατάργηση όλων των σχολικών βιβλίων που δεν διδάσκουν τίποτα και στόχο έχουν την αποβλάκωση και οικονομική παγκοσμιοποίηση των νέων μας. Άμεσα εισαγωγή διδασκαλίας της νεώτερης ιστορίας μας καθώς και της παγκόσμιας νεώτερης ιστορίας, ώστε να αποκτήσουμε ξανά εθνική συνείδηση.
Κατάργηση του σχεδίου «Καλλικράτης» και επαναλειτουργία όλων των σχολείων που έκλεισαν εξ αιτίας αυτού του σχεδίου, ώστε όλα τα ελληνόπουλα να έχουν δικαίωμα και πρόσβαση στην δωρεάν παιδεία, ακόμη και στο πιο απομακρυσμένο χωριό.




3) ΥΓΕΙΑ- ΠΡΟΝΟΙΑ
Άμεση επαναφορά του κράτους πρόνοιας: αξιοπρεπής παροχή υπηρεσιών υγείας εκ μέρους του κράτους προς τους πολίτες του, με κατάργηση του περιβόητου «εισιτηρίου» των 5 ευρώ κατά την επίσκεψη σε νοσοκομεία.
Καμία μείωση συντάξεων, τουλάχιστον προς τους νυν συνταξιούχος. Άμεση αναζήτηση οφειλών απο μεγαλοοφειλέτες των ασφαλιστικών ταμείων, ακόμη και με δήμευση περιουσιών.

4) ΕΡΓΑΣΙΑ
Επανεφαρμογή των κοινωνικών και εργασιακών δικαιωμάτων και επιστροφή τους σε επίπεδα που να επιτρέπουν την αξιοπρεπή διαβίωση των πολιτών. Καμία απόλυση εργαζομένου, αλλά πλήρης αναδιοργάνωση των δημόσιων υπηρεσιών και επάνδρωση τους, ανάλογα με τις πραγματικές ανάγκες, με το υπάρχον υπαλληλικό δυναμικό.

5) ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
Δίκαιη κλιµακωτή φορολόγηση όλων των πολιτών βάσει εισοδήµατος ή χαμηλός συντελεστής φορολόγησης επί του κύκλου εργασιών.
Αύξηση του αφορολογήτου εισοδήµατος σε επίπεδα αξιοπρεπούς διαβίωσης, τουλάχιστον στο ύψος των 25.000€.
Πλήρης κατάργηση εµμέσων φόρων (πχ, ΦΠΑ) σε είδη πρώτης ανάγκης και σηµαντική µείωση των υπολοίπων συντελεστών µε εξαίρεση αυτών των ειδών πολυτελείας.
Καταγραφή και φορολόγηση της πραγµατικής εκκλησιαστικής περιουσίας καθώς και φορολόγηση της περιουσίας ανεξαιρέτως όλων των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου.

6) ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Επαναπροσδιορισμός της εξωτερικής πολιτικής με μοναδικό κριτήριο την εδαφική ακεραιότητα, την εθνική ανεξαρτησία και την ανεκχώρητη προστασία των ζωτικών κυριαρχικών συμφερόντων της Ελλάδος.

7) ΕΘΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
Εκπόνηση σχεδίου ανάπτυξης της χώρας για τη δημιουργία πρωτογενούς και δευτερογενούς εθνικού προϊόντος (γη, αέρας, ήλιος, θάλασσα, ιστορία) με: α)αξιοποίηση των πλεονεκτημάτων με την παραδοσιακή μέθοδο καλλιέργειας του γηγενούς γεωργοκτηνοτροφικού και αλιευτικού κεφαλαίου (ντόπιες ποικιλίες, αυτόχθονα ζώα, συμβατική αλίευση),
β)την ανάπτυξη σε μακροπρόθεσμες υγιείς βάσεις της τουριστικής βιομηχανίας,
γ)την εκμετάλλευση των πλουτοπαραγωγικών πηγών της Χώρας,
δ)τον επαναπατρισμό της εμπορικής ναυτιλίας
ε)Κατάργηση του «Καλλικράτη» και επαναφορά της κοινότητας ως το βασικό κύτταρο τοπικής αυτοδιοικήσεως και ενεργοποίηση συνεταιριστικών δράσεων κατά τα πρότυπα των ιστορικών συνεταιρισμών των Αμπελακίων και των Ζαγοροχωρίων.



ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΙΚΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ

ΑΘΗΝΑ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2011


«ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!»

τηλ. 6984 656 709 begin_of_the_skype_highlighting            6984 656 709      end_of_the_skype_highlighting

1 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΙΝΗΜΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΠΟΥ ΕΠΙ ΤΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΧΑΡΑ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ 2106462100 Ή 6944596692 Ή info@kamprasestate.gr κος Κάμπρας Παναγιώτης, μεσίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή