Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

2 ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ 1 ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ !!!

Δύο είναι οι τρόποι μετά την άρνηση του ταμείου παρακαταθηκών και δανείων να παραλάβουν το 1 ευρώ .

1)  Πηγαίνουμε στην εφορία που ανήκουμε και καταθέτουμε 1 ευρώ στο ταμείο με αιτιολογία ....................                                
<<  ΥΠΕΡ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΔΗΜΟΣΙΟΥ  >>  χωρίς να αναγράψουμε  τίποτα άλλο .
     Μόλις πάρουμε στα χέρια μας το γραμμάτιο είσπραξης, πηγαίνουμε στο πρωτόκολλο και καταθέτουμε την κάτωθι δήλωση παίρνοντας σφραγισμένο αντίγραφο με τον αριθμό πρωτοκόλλου.

Αντί γραμμάτιο πληρωμής ( διπλότυπο είσπραξης), πάρτε παράβολο του ενός (1) ευρω . 

           ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ΔΗΛΩΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ                           ΑΘΗΝΑ         31/ 12 /2012

Ονοματεπώνυμο...........................................................
Κατοίκου.......................................................................
Με ΑΦΜ ………............. Δ.Ο.Υ...…...................Δ.Τ. ....................
Τηλ:
Κάτοχος του υπ’ αριθμόν κυκλοφορίας οχήματος, ( ) Κ.Ε.Κ.
Αρ. ειδοποιητηρίου προμήθειας σήματος:

ΠΡΟΣ
Τον κ. Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. ................................................

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ: Υπουργό Οικονομικών – Ν.Σ. Κράτους – Διοικητή Τροχαίας
Επιτροπή Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων

Θέμα: «Κατάθεση ποσού ενός (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας 2013»

Κύριε προϊστάμενε
Με το γραμμάτιο πληρωμής - παράβολο.............................. κατέβαλα το ποσόν του ενός (1) ευρώ υπέρ δημοσίου, έναντι τελών κυκλοφορίας έτους 2013 για το αυτοκίνητό μου με ΑΡΙΘΜΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ............................................. έναντι της χρήσης του κακού οδικού δικτύου αναφέροντας σας την αιτιολογία για αυτήν την ενέργεια μου:
1) Διότι, ενώ τα τέλη κυκλοφορίας είναι τέλος ανταποδοτικό και έπρεπε άμεσα να επανεπενδύεται στον τόπο είσπραξης, στη προκειμένη περίπτωση στον νομό , για συντήρηση του οδικού δικτύου και κατασκευή νέων δρόμων, από τα ποσά που εισέπραξε πέρυσι το κράτος, που εσείς εκπροσωπείτε, από τα τέλη κυκλοφορίας μόνον ένα πολύ μικρό μέρος επέστρεψε στο νομό και στην περιοχή που ζω, εργάζομαι και δραστηριοποιούμαι. Αποτέλεσμα οι δρόμοι να είναι άθλιοι, επικίνδυνοι, γεμάτοι λακκούβες παντού, βασανιστήριο καθημερινό για τους πληρωτές του τέλους του νομού ιδιοκτήτες των Ι.Χ. . Η υστέρηση και υπανάπτυξη του νομού οφείλεται κύρια και από το άθλιο και ελλιπές οδικό δίκτυο σε αντιδιαστολή με τα υπέρογκα τέλη κυκλοφορίας που επέβαλαν οι κυβερνώντες και η τρόικα .
Αντί να καταβάλω τέλη κυκλοφορίας σε ένα οδικό δίκτυο που δεν χρησιμοποιώ ως πολίτης πρέπει να εισπράξω αποζημίωση από το κράτος (εσάς) και την αυτοδιοίκηση που δεν μου επιτρέπεται να χρησιμοποιώ το αυτοκίνητό μου στις περισσότερες περιοχές και όχι να πληρώνω και από πάνω αυτά τα δυσβάστακτα χαράτσια.
2) Διότι, δεν υπάρχει λογοδοσία από τους υπουργούς και τους βουλευτές που πήγαν τα χρήματά μας, και γιατί σημαντικό μέρος τους, δεν επανεπενδύθηκε στη συντήρηση του οδικού δικτύου της και του Δήμου που διαμένω.
3) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα ζητούνται προκαταβολικά τα τέλη κυκλοφορίας αυτοκινήτου.
4) Διότι, αντισυνταγματικά και παράνομα προβλέπεται διπλασιασμός των τελών σε όποιον τα καταβάλει μετά την 1η του έτους.
5) Διότι, το κράτος δεν εφάρμοσε τον ανταποδοτικό τους χαρακτήρα, ως όφειλε!
6) Διότι, ενώ το οικογενειακό μου εισόδημα μειώθηκε, κατά 40 %-50%, συνέπεια της δικής σας κακής διαχείρισης του κράτους ταυτόχρονα αυξήσατε τα τέλη κυκλοφορίας κατά ληστρικό τρόπο και χωρίς αιτιολογία.
7) Διότι, αδυνατώ να τα πληρώσω, αφού μείωσα και τις μετακινήσεις μου με το αυτοκίνητό μου το δε Δημόσιο – Κράτος (Εσείς) εισπράττει ως φόρο το 60 % του ποσού (1,78 €) που πληρώνω για κάθε ένα λίτρο βενζίνης, χωρίς να μας λέτε που πάνε οι φόροι μας και αφήνατε τους δρόμους άθλιους.
                                                                                                            Με τιμή


-------------------------------------------------------------------

    Αν αρνηθούν να παραλάβουν το  1  ευρώ με την αιτιολογία ..........<< υπέρ Ελληνικού δημοσίου >>, τότε τους λέμε να μας δώσουν γραπτώς τους λόγους που αρνούνται να παραλάβουν χρήματα την ώρα που το κράτος έχει <ταμειακό> πρόβλημα και τους αναφέρουμε ότι καλούμε την αστυνομία για να πάμε όλοι μαζί αυτόφωρο για να καταγγείλουμε την παράβαση καθήκοντος εκ μέρους τους . 
   Σίγουρα τότε θα μας κόψουν το γραμμάτιο είσπραξης . 
   Δεν αναφέρουμε ότι θα καταθέσουμε μετά δήλωση .
   Αφού πάρουμε στα χέρια μας το γραμμάτιο είσπραξης συμπληρώνουμε τον αριθμό του στην δήλωση και πάμε στο πρωτόκολλο το καταθέτουμε και παίρνουμε σφραγισμένο αντίγραφο. 
   Αν μας πούνε ότι δεν το παραλαμβάνουν όπως παραπάνω, ζητάμε έγγραφη απάντηση τους και ότι φωνάζουμε την αστυνομία για να πάμε αυτόφωρο.

==================================

2)  Στέλνουμε με δικαστικό επιμελητή στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων το 1 ευρώ, πολλοί μαζί για να μοιραστούμε τα 30-40 ευρώ του δικαστικού επιμελητή και πηγαίνουμε μετά εφορία όπως αναφέρουμε στην αρχική ανάρτηση .
   Τηλεφωνήστε μας για να μπείτε στο ομαδικό έγγραφο προς το Τ.Π.κ.Δ.

         Ο ΑΓΩΝΑΣ  ΦΕΡΝΕΙ  ΤΗΝ  ΝΙΚΗ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου