Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.....ΜΟΝΟ !!!

ΔΕΝ  ΚΑΤΑΡΓΕΙ 
ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ 

Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΙ ΤΟ ΡΕΥΜΑ 

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ !!!

                                           ------------------------------------------------------------

Για αυτό λοιπόν παραδώστε στην ΔΕΗ 
το κάτωθι εξώδικο 
και είναι υποχρεωμένη να το βγάλει απο τον λογαριασμό 
και να το στείλει στην εφορία !

Αν δεν το κάνει,  άμεσα  καταθέτουμε αγωγή 
για συκοφαντική δυσφήμιση 
και ζητάμε 10.000 ευρώ που εκδικάζεται άμεσα !


http://antistasitora.blogspot.gr/2012/11/blog-post_23.html

http://antistasitora.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html

ΖΗΤΗΣΤΕ  ΜΕ  email να σας το στείλουμε .

1 σχόλια:

  1. Οταν ο εχθρός είναι αόρατος. τότε, είναι αδύνατη η καταπολέμησή του .Που σημαίνει, οτι τη μάχη αυτή,την έχεις χάσει απο χέρι.
    ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΔΩ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς και γενικά οι άνθρωποι μετατρέπουμε (έγκαιρα και πριν την ώρα του)τον αόρατο εχθρό της ανθρωπότητας , σε πλήρως ορατό . Ενώ,όλοι ΌΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑς ΕΧΟΥΜΕ (πριν την ώρα του) ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ , έχουμε ήδη κερδίσει τη μάχη τούτη ..
    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ,ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΜΕΙς ΟΙ ΕΛΛΗΝΕς και γενικά οι άνθρωποι μετατρέπουμε τον αόρατο εχθρό της ανθρωπότητας , σε πλήρως ορατό .
    ΔΙΑΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ << ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΡΑΦΟ>ΑΠΟ ΤΟΥς ΑΝΘΕΛΛΗΝΕς ΤΟΥς ΠΡΑΚΤΟΡΕς ΚΑΙ ΤΟΥς ΕΓΧΩΡΙΟΥς ΠΡΟΔΟΤΕς.(διαχωριζομαστε απο τον εχθρο δηλαδή)
    Το επικυρωμένο αντίγραφο τούτης της δήλωσης , είναι η νέα ταυτότητα των Ελλήνων .Η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων σηματοδοτεί τη διαφορά του Ελληνα πολίτη από τον πολίτη του κόσμου.(μέσα σε ετουτη τη καταγγελία, ,(30-35 σειρές απο την αρχή του κειμένου) δηλώνουμε οτι με ετούτη τη δήλωση παίρνουμε πίσω τη συμμετοχή που είχαμε στις προδοτικές, κατοχικές και παράνομες εκλογές 2012
    . Ήδη, πάνω από 3000 πολίτες είμαστε κάτοχοι τής νέας μας τούτης ταυτότητος . επάνω στην οποία αναγράφεται και το θρήσκευμα....
    . Ετούτη εδω την καταγγελία -δήλωση ,(ή με κάποια άλλη ανάλογη αυτής)την καταθέτουμε απο σήμερα , στην αστυνομία , ειτε ομαδικά , είτε μεμονωμένα. Δεν χρειάζεται παράβολο . Ζητάμε απο τον αξιωματικό που θα την παραλάβει να μας δώσει και δυο επικυρωμένα αντίγραφα με τον αρ. πρωτοκόλλου να αναγράφεται επάνω σέ αυτά. Το επικυρωμένο αντίγραφο είναι η νέα μας ταυτότητα >
    Η οποία ΉΔΗ ,αναγνωρίζεται εθνικά και διεθνώς
    Η ταυτότητα τούτη, εκτός των άλλων σηματοδοτεί τη διαφορά του Ζώντα ομιλών ανθρώπου απο τον ο΄ποιονδήποτε τυχαίο σιωπών πολίτη του κόσμου. Ενώ, Η προγενέστερη ημερομηνία κατάθεσης της δηλώσεως τούτης , παίζει ρόλο καθοριστικό.
    Η καταγγελία- δήλωση, καλύπτει όλους κάτω των 18 οι οποίοι και δεν συμμετείχαν στην προδοσία. Δηλαδή δεν συμμετείχαν στις κατοχικές και παράνομες εκλογές, 1212 . Ενώ, μπορούν να την επικαλεστούν όποτε εκείνοι θελήσουν. Έως ότου αποκατασταθεί πλήρως η τιμή και η αξιοπρέπεια των ιερών δεσμεύσεων που η πολιτεία οφείλει να τηρεί απέναντι στον πολίτη, εκείνη δεν νομιμοποιείται προς το παρόν και με τις ιερές δεσμεύσεις της επίσημα καταπατημένες , να ασκεί εξουσία ή να εφαρμόζει κατοχικούς νόμους σε κάτω των 18 και σε όσους όχι μόνον δεν μετείχαν,ΑΛΛΑ, ΚΑΙ ΠΟΥ κατήγγειλαν τις παράνομες εκλογές 2012 ή που με ετούτη την δήλωση , πήραν πίσω τη συμμετοχή των .. ..<>
    .https://www.facebook.com/notes/tasos-mastrogiannis/%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%BF%CE%BB%CF%89%CE%BD-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CE%B3%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CF%89%CE%BD-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B4%CE%BF%CF%84%CF%89%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CF%87%CE%B8%CF%81%CE%BF/422877021088985.

    ΑπάντησηΔιαγραφή